Ambon till Sorong direktflyg

Antalet flygbolag som driver denna direktflygning är 1.

route-map jet
Indonesia
AMQ Ambon
route-path route-path
Indonesia
SOQ Sorong

Avstånd 296 mil (475 km)

Flygtid 1h 20m

Flygbolag med billiga direktflyg från Ambon till Sorong

Planerar du en resa från Ambon till Sorong? Tack och lov finns det flera flygbolag som erbjuder prisvärda direktflyg mellan de två städerna, vilket ger dig bekväma resealternativ. Här är några flygbolag du kan överväga:

1. Garuda Indonesia

Garuda Indonesia, Indonesiens nationella flygbolag, erbjuder direktflyg från Ambons flygplats Pattimura till Sorongs flygplats Dominique Edward Osok. Med ett rykte om utmärkt service och ett brett utbud av flygalternativ är Garuda Indonesia ett populärt val för resenärer.

Officiell webbplats

2. Lion Air

Lion Air har även direktflyg mellan Ambon och Sorong. Som ett av Indonesiens största lågprisbolag erbjuder Lion Air ett prisvärt resealternativ för dem som har en budget. Deras flyg är kända för sin punktlighet och bekväma kabinupplevelse.

Officiell webbplats

3. Citilink

Citilink, ett dotterbolag till Garuda Indonesia, erbjuder direktflyg från Ambon till Sorong. Som lågprisbolag fokuserar Citilink på att tillhandahålla konkurrenskraftiga priser utan att kompromissa med kvaliteten. Deras moderna flotta och vänliga besättning garanterar en trevlig resa.

Officiell webbplats

4. Sriwijaya Air

Sriwijaya Air har direktflyg mellan Ambon och Sorong. Detta indonesiska flygbolag prioriterar säkerhet och kundnöjdhet, vilket gör det till ett pålitligt val för dina resebehov. Deras överkomliga priser och uppmärksamma service ger en fantastisk reseupplevelse.

Officiell webbplats

5. Wings Air

Med Wings Air kan du njuta av prisvärda direktflyg från Ambon till Sorong. Som ett dotterbolag till Lion Air behåller Wings Air samma engagemang för kvalitet och överkomliga priser. Deras moderna flotta och effektiva service garanterar en smidig resa.

Officiell webbplats

Dessa flygbolag erbjuder olika flygtidtabeller, så att du kan välja den som bäst passar dina resplaner. Se till att kolla deras officiella webbplatser för den mest uppdaterade informationen. God resa!

Flygbolag Veckodagar Klass Pris
Wings Air

Wings Air

Söndag
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag

1 dagliga flyg

lågprisflygbolag

Schema för direktflyg mellan Ambon och Sorong

Utforska tidtabeller för direktflyg mellan Pattimura flygplats och Dominique Edward Osok flygplats för att hitta de bästa priserna.

Flyg Flygbolag Mån Tis Ons Tor Fre Lör Sön
IW 1506
Wings Air

Wings Air

Su
09:35
Mo
09:35
Tu
09:35
We
09:35
Th
09:35
Fr
09:35
Sa
09:35

Information om biljettpriser för direktresor längs denna sträcka

Resenärer som vill spara pengar kan hitta en direktresa från Pattimura flygplats till Dominique Edward Osok flygplats med priser som börjar på 0€ under Maj, som fastställts genom noggrann analys av användarsökningar efter de mest prisvärda tur- och returresorna.

€57 Ungefär

Jan
€66
Feb
€54
Mars
€56
April
€61
Maj
Juni
Juli
€222
Aug
Sep
€226
Okt
Nov
Dec

Ungefärliga avgifter för resor mellan Pattimura flygplats och Dominique Edward Osok flygplats

Plan som trafikerar denna {route}

Undersök avståndet som flygplanet kan täcka, antalet säten det erbjuder, och de olika klasserna som tillhandahålls för denna resa.

 • ATR 42 / ATR 72

  ATR 42 / ATR 72

  Wings Air
  72 säten (alla ekonomi)

Detaljer om flygningen

 • ticket

  Billigaste flyget hittat

  -
 • clock

  Genomsnittlig flygtid

  1:20m h
 • checkmark-calendar

  Billigaste månaden för en flygning

  Maj
 • send

  Mest populära flygbolaget

  Wings Air
 • regular-calendar

  Flyg per vecka

  7

Avgår från Pattimura flygplats (AMQ)

Show all flight from BCN →
route-pointer

belgium
Ankommer till Dominique Edward Osok flygplats (SOQ)

Visa alla flyg från SOQ →

Vanliga frågor

Hur långt är flygavståndet mellan Ambon och Sorong?

Avståndet i luftlinje från Ambon till Sorong är ungefär 475 kilometer.

Vilket är det föredragna flygbolaget för passagerare som reser på denna sträcka?

Resenärer berömmer ofta Wings Air som det främsta valet för flyg från Ambon till Sorong, med hänvisning till dess enastående service och konsekvent punktliga prestanda.

Hur mycket kostar en typisk flygresa från Ambon till Sorong?

Vanligtvis kan en direktflygning från Pattimura flygplats till Dominique Edward Osok flygplats säkras till det budgetvänliga priset 0€, särskilt under månaden Maj. Däremot, under högsäsongen i September, stiger det normala biljettpriset vanligtvis till ungefär 229€.

Vad är antalet operatörer som tillhandahåller direkttjänster mellan Ambon och Sorong?

För närvarande finns det 1 flygbolag tillgängliga för resenärer som väljer ett direktflyg från Ambon till Sorong. Framför allt är flygbolag som Wings Ai kända för sitt engagemang för att säkerställa en smidig och oavbruten resa.

Vad är flygtiden mellan Pattimura flygplats och Dominique Edward Osok flygplats i timmar?

En typisk direktresa från Pattimura flygplats till Dominique Edward Osok flygplats tar vanligtvis runt 1h 20m, vilket möjliggör en effektiv planering av din resplan.

5 FÖRDELAR MED ATT BOKA FLYG MED Flygskanner

1

Vi söker efter de bästa flygerbjudandena

2

Vi tar inte ut några extra avgifter eller provision

3

Vi samarbetar med många partners för att erbjuda dig de bästa priserna

4

Flygskanner samarbetar uteslutande med etablerade och pålitliga företag

5

Håll dig informerad om de senaste toppaffärerna. Välj din destination och få uppdateringar om eventuella prisförändringar

Recensioner

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 recensioner)

Fantastiskt verktyg för att hitta de billigaste flygen. Användarvänligt gränssnitt och snabba resultat. Flygskanner gör reseplanering enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flygskanner levererar konsekvent de bästa flygerbjudandena. Dess omfattande sökmotor är oöverträffad. Sparade mig tid och pengar!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Hittade flyg jag inte kunde hitta någon annanstans, tack vare Flygskanner. Det är effektivt, pålitligt och enkelt att använda.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Varje gång jag använder Flygskanner hittar jag dolda pärlor. Det har ett brett urval av flygbolag och destinationer. Enastående verktyg för resenärer.

star
star
star
star
star
5

Marko

Att boka med Flygskanner är alltid en smidig process. Det erbjuder tydliga alternativ och hjälper mig att fatta de bästa resebesluten.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flygskanner överträffade mina förväntningar. Inte bara hittade jag billiga flyg, men kundservicen var också toppklass. Ett måste för resenärer.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flygskanner förenklar reseplaneringen. Dess intuitiva design och stora flygalternativ har gjort det till mitt favoritverktyg för prisvärda resor.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella