Ambon till Jakarta billiga flyg

2 flygbolag opererar denna direktflygning.

route-map jet
Indonesia
AMQ Ambon
route-path route-path
Indonesia
CGK Jakarta

Avstånd 1493 mil (2402 km)

Flygtid 3h 25m

Flygbolag med billiga direktflyg från Ambon till Jakarta

Att flyga från Ambon, en vacker tropisk ö i Indonesien, till den pulserande huvudstaden Jakarta har aldrig varit enklare eller billigare. Flera flygbolag erbjuder billiga direktflyg från Ambons flygplats Pattimura till Jakartas internationella flygplats Soekarno-Hatta, vilket ger bekväma resealternativ för både lokalbefolkningen och turister.

Garuda Indonesia

Indonesiens nationella flygbolag, Garuda Indonesia, erbjuder flera dagliga flyg från Ambon till Jakarta till konkurrenskraftiga priser. Med oklanderlig service och en modern flotta garanterar Garuda Indonesia en bekväm resa med gratis måltider, underhållning på flyget och generösa bagageutrymmen. För mer information, besök deras officiella webbplats: Garuda Indonesia.

Lion Air

Lion Air, ett av Indonesiens största lågprisbolag, har regelbundna direktflyg mellan Ambon och Jakarta. Lion Air är känt för sina överkomliga priser och erbjuder en enkel reseupplevelse som gör det möjligt för passagerare att anpassa sin resa utifrån deras budget och preferenser. För att boka dina biljetter eller kolla flygscheman, besök Lion Airs officiella webbplats: Lion Air.

Sriwijaya Air

Sriwijaya Air är ett annat pålitligt flygbolag som erbjuder fickvänliga direktflyg mellan Ambon och Jakarta. Med fokus på effektiv service och överkomliga priser, tillgodoser Sriwijaya Air både affärs- och fritidsresenärer. För att ta reda på mer om deras flygalternativ och göra bokningar, besök Sriwijaya Airs officiella webbplats: Sriwijaya Air.

Wings Air

För dem som söker ett regionalt flygbolag erbjuder Wings Air reguljära flyg mellan Ambon och Jakarta. Som ett dotterbolag till Lion Air erbjuder Wings Air ett bekvämt och kostnadseffektivt val för resenärer. För att utforska deras flygscheman och boka biljetter, besök deras officiella webbplats: Wings Air.

Oavsett om du flyger i affärer eller för nöjes skull erbjuder dessa flygbolag en rad alternativ för resenärer som letar efter billiga direktflyg från Ambon till Jakarta. Boka dina biljetter tidigt för att få de bästa erbjudandena och gör dig redo att njuta av skönheten i dessa två olika indonesiska destinationer.

Flygbolag Veckodagar Klass Pris
Garuda Indonesia

Garuda Indonesia

Söndag
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag

Batik Air

Batik Air

Söndag
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag

1 dagliga flyg

businessklass tillgänglig

Kontinuerligt flygschema mellan Ambon och Jakarta

Undersök schemat för direktflyg mellan Pattimura flygplats och Soekarno-Hatta internationella flygplats för att utvärdera prisskillnader.

Flyg Flygbolag Mån Tis Ons Tor Fre Lör Sön
ID 6171
Batik Air

Batik Air

Su
08:55
Mo
08:55
Tu
08:55
We
08:55
Th
08:55
Fr
08:55
Sa
08:55

Insikter i kostnader för direktflyg för {route}

Prisvärda direktflyg kan hittas från Pattimura flygplats till Soekarno-Hatta internationella flygplats, med priser från 0€. De mest ekonomiska priserna förekommer vanligtvis i Augusti, vilket speglar trenden för de lägsta månadspriserna från användarsökningar.

€164 Ungefär

Jan
€282
Feb
€229
Mars
€240
April
€259
Maj
€280
Juni
€263
Juli
€416
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec

Ungefärliga avgifter för resor mellan Pattimura flygplats och Soekarno-Hatta internationella flygplats

Plan som trafikerar denna {route}

Undersök avståndet som flygplanet kan täcka, antalet säten det erbjuder, och de olika klasserna som tillhandahålls för denna resa.

 • Batik Air

  Batik Air

  säten (alla ekonomi)
 • Boeing 737-800 Passenger

  Boeing 737-800 Passenger

  Batik Air
  162 säten (alla ekonomi)

Detaljer om flygningen

 • ticket

  Billigaste flyget hittat

  -
 • clock

  Genomsnittlig flygtid

  3:25m h
 • checkmark-calendar

  Billigaste månaden för en flygning

  Augusti
 • send

  Mest populära flygbolaget

  Garuda Indonesia
 • regular-calendar

  Flyg per vecka

  7

Avgår från Pattimura flygplats (AMQ)

Show all flight from BCN →
route-pointer
Soekarno-Hatta internationella flygplats

belgium
Ankommer till Soekarno-Hatta internationella flygplats (CGK)

Visa alla flyg från CGK →

Vanliga frågor (FAQ)

Hur långt är det från Ambon till Jakarta?

Ungefär 2402 kilometer skiljer Ambon från Jakarta.

Vilket är det föredragna flygbolaget för passagerare som reser på denna sträcka?

Resenärer berömmer ofta Garuda Indonesia som det främsta valet för flyg från Ambon till Jakarta, med hänvisning till dess enastående service och konsekvent punktliga prestanda.

Hur mycket kostar en typisk flygresa från Ambon till Jakarta?

Vanligtvis kan en direktflygning från Pattimura flygplats till Soekarno-Hatta internationella flygplats säkras till det budgetvänliga priset 0€, särskilt under månaden Augusti. Däremot, under högsäsongen i Juli, stiger det normala biljettpriset vanligtvis till ungefär 420€.

Vad är antalet operatörer som tillhandahåller direkttjänster mellan Ambon och Jakarta?

För närvarande finns det 2 flygbolag tillgängliga för resenärer som väljer ett direktflyg från Ambon till Jakarta. Framför allt är flygbolag som Garuda Indonesia, Batik Ai kända för sitt engagemang för att säkerställa en smidig och oavbruten resa.

Vad är flygtiden mellan Pattimura flygplats och Soekarno-Hatta internationella flygplats i timmar?

En typisk direktresa från Pattimura flygplats till Soekarno-Hatta internationella flygplats tar vanligtvis runt 3h 25m, vilket möjliggör en effektiv planering av din resplan.

5 FÖRDELAR MED ATT BOKA FLYG MED Flygskanner

1

Vi söker efter de bästa flygerbjudandena

2

Vi tar inte ut några extra avgifter eller provision

3

Vi samarbetar med många partners för att erbjuda dig de bästa priserna

4

Flygskanner samarbetar uteslutande med etablerade och pålitliga företag

5

Håll dig informerad om de senaste toppaffärerna. Välj din destination och få uppdateringar om eventuella prisförändringar

Recensioner

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 recensioner)

Fantastiskt verktyg för att hitta de billigaste flygen. Användarvänligt gränssnitt och snabba resultat. Flygskanner gör reseplanering enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flygskanner levererar konsekvent de bästa flygerbjudandena. Dess omfattande sökmotor är oöverträffad. Sparade mig tid och pengar!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Hittade flyg jag inte kunde hitta någon annanstans, tack vare Flygskanner. Det är effektivt, pålitligt och enkelt att använda.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Varje gång jag använder Flygskanner hittar jag dolda pärlor. Det har ett brett urval av flygbolag och destinationer. Enastående verktyg för resenärer.

star
star
star
star
star
5

Marko

Att boka med Flygskanner är alltid en smidig process. Det erbjuder tydliga alternativ och hjälper mig att fatta de bästa resebesluten.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flygskanner överträffade mina förväntningar. Inte bara hittade jag billiga flyg, men kundservicen var också toppklass. Ett måste för resenärer.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flygskanner förenklar reseplaneringen. Dess intuitiva design och stora flygalternativ har gjort det till mitt favoritverktyg för prisvärda resor.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella