Aksu till Hotan Billiga flyg

1 flygbolag opererar denna direktflygning.

route-map jet
China
AKU Aksu
route-path route-path
China
HTN Hotan

Avstånd 294 mil (473 km)

Flygtid 1h 10m

Direktflyg från Aksu till Hotan - Prisvärda flygbolag

Vill du flyga från Aksu till Hotan utan att behöva göra något åt pengarna? Oroa dig inte, det finns flera flygbolag som erbjuder billiga direktflyg mellan dessa två städer. Oavsett om du planerar en semester eller en affärsresa, här är några flygbolag att överväga:

 • Flygbolag 1: Känt för sina överkomliga priser och utmärkt service, Airline 1 flyger direkt från Aksu till Hotan. Med en enkel onlinebokningsprocess och bekväma hytter strävar de efter att göra din resa problemfri. Besök deras officiella webbplats här.
 • Flygbolag 2: Erbjuder fantastiska erbjudanden och bekväma flygtider, Airline 2 är ett populärt val för resenärer på denna rutt. De prioriterar kundnöjdhet och strävar efter att ge en trevlig reseupplevelse. För att lära dig mer om deras tjänster, besök deras officiella webbplats här.
 • Flygbolag 3: Om du letar efter budgetvänliga alternativ är Airline 3 värt att överväga. De erbjuder direktflyg mellan Aksu och Hotan till konkurrenskraftiga priser. Deras användarvänliga webbplats ger all nödvändig information, vilket gör bokningen snabb och enkel. Kolla in deras officiella webbplats här.
 • Flygbolag 4: Med rykte om överkomliga priser och pålitliga flyg, flygbolag 4 flyger direkt från Aksu till Hotan. Deras engagemang för kundnöjdhet säkerställer att du får en bekväm resa till ett rimligt pris. Besök deras officiella webbplats här.
 • Flygbolag 5: Erbjuder konkurrenskraftiga priser och nonstop flyg, är Airline 5 ett bekvämt alternativ för resenärer som ska till Hotan från Aksu. Deras professionella personal och trevliga tjänster ombord garanterar en trevlig reseupplevelse. Läs mer på deras officiella webbplats här.

Dessa flygbolag erbjuder en rad alternativ för resenärer som letar efter billiga och direktflyg från Aksu till Hotan. Genom att besöka deras officiella webbplatser kan du utforska deras scheman, jämföra priser och göra din bokning utan problem. Börja planera din resa nu och njut av en smidig och prisvärd resa!

Flygbolag Veckodagar Klass Pris
Gestair

Gestair

Söndag
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag

1 dagliga flyg

Schema för direktflyg mellan Aksu och Hotan

Utforska tidtabeller för direktflyg mellan Aksu flygplats och Hotan flygplats för att hitta de bästa priserna.

Flyg Flygbolag Mån Tis Ons Tor Fre Lör Sön
G5 4021
Gestair

Gestair

Su
18:20
Mo
18:20
Tu
08:35
We
18:20
Th
08:35
Fr
18:20
Sa
08:35

Modeller av flygplan som betjänar denna {route}

Utforska mångfalden av flygplan, deras sittkapacitet och de klasser som erbjuds på denna specifika rutt.

 • Canadair (Bombardier) Regional Jet 900 and Challenger 890

  Canadair (Bombardier) Regional Jet 900 and Challenger 890

  Gestair
  89 säten (alla ekonomi)

Översikt av detaljerna för {route}

 • ticket

  Billigaste flyget hittat

  -
 • clock

  Genomsnittlig flygtid

  1:10m h
 • checkmark-calendar

  Billigaste månaden för en flygning

  -
 • send

  Mest populära flygbolaget

  Gestair
 • regular-calendar

  Flyg per vecka

  7

Avgår från Aksu flygplats (AKU)

Show all flight from BCN →
route-pointer

belgium
Ankommer till Hotan flygplats (HTN)

Visa alla flyg från HTN →

Vanliga frågor

Hur långt är flygavståndet mellan Aksu och Hotan?

Avståndet i luftlinje från Aksu till Hotan är ungefär 473 kilometer.

På denna specifika rutt, vilket flygbolag har högst popularitet?

Många passagerare väljer Gestair för dess pålitliga service och höga nivåer av kundnöjdhet när de letar efter direktflyg som förbinder Aksu och Hotan.

Hur mycket kostar en typisk flygresa från Aksu till Hotan?

Vanligtvis kan en direktflygning från Aksu flygplats till Hotan flygplats säkras till det budgetvänliga priset 0€, särskilt under månaden -. Däremot, under högsäsongen i -, stiger det normala biljettpriset vanligtvis till ungefär 0€.

Vad är antalet operatörer som tillhandahåller direkt tjänster från Aksu till Hotan?

När man reser nonstop från Aksu till Hotan har passagerarna valet av 1 olika flygbolag, var och en erbjuder en unik kombination av bekvämlighet och service, med ansedda flygbolag som Gestai bland alternativen.

Hur lång är flygningen från Aksu flygplats till Hotan flygplats?

Att resa från Aksu flygplats till Hotan flygplats tar vanligtvis en tid nära 1h 10m. Denna tidsuppskattning inkluderar avgång, flygning på marschhöjd och nedstigningen som leder till landning.

5 FÖRDELAR MED ATT BOKA FLYG MED Flygskanner

1

Vi söker efter de bästa flygerbjudandena

2

Vi tar inte ut några extra avgifter eller provision

3

Vi samarbetar med många partners för att erbjuda dig de bästa priserna

4

Flygskanner samarbetar uteslutande med etablerade och pålitliga företag

5

Håll dig informerad om de senaste toppaffärerna. Välj din destination och få uppdateringar om eventuella prisförändringar

Recensioner

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 recensioner)

Fantastiskt verktyg för att hitta de billigaste flygen. Användarvänligt gränssnitt och snabba resultat. Flygskanner gör reseplanering enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flygskanner levererar konsekvent de bästa flygerbjudandena. Dess omfattande sökmotor är oöverträffad. Sparade mig tid och pengar!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Hittade flyg jag inte kunde hitta någon annanstans, tack vare Flygskanner. Det är effektivt, pålitligt och enkelt att använda.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Varje gång jag använder Flygskanner hittar jag dolda pärlor. Det har ett brett urval av flygbolag och destinationer. Enastående verktyg för resenärer.

star
star
star
star
star
5

Marko

Att boka med Flygskanner är alltid en smidig process. Det erbjuder tydliga alternativ och hjälper mig att fatta de bästa resebesluten.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flygskanner överträffade mina förväntningar. Inte bara hittade jag billiga flyg, men kundservicen var också toppklass. Ett måste för resenärer.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flygskanner förenklar reseplaneringen. Dess intuitiva design och stora flygalternativ har gjort det till mitt favoritverktyg för prisvärda resor.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella