Hitta billiga flyg från King Lax till Ankring

Antalet flygbolag som driver denna direktflygning är 2.

route-map jet
United States
AKN King Lax
route-path route-path
United States
ANC Ankring

Avstånd 289 mil (465 km)

Flygtid 1h 25m

Flygbolag med billiga direktflyg från King Salmon till Anchorage

Att resa från King Salmon till Anchorage har blivit enklare och billigare tack vare tillgången på flera flygbolag med billiga direktflyg. Oavsett om du planerar en avkopplande semester eller en affärsresa, erbjuder dessa flygbolag bekväma resealternativ som inte kommer att bryta banken. Här är några av de bästa flygbolagen att överväga:

 • Alaska Airlines: Som Alaskas främsta flygbolag, Alaska Airlines erbjuder många direktflyg från King Salmon Airport till Ted Stevens Anchorage International Airport. Alaska Airlines erbjuder en blandning av prisvärdhet och komfort och garanterar en smidig reseupplevelse.
 • PenAir: Som ett regionalt flygbolag, PenAir erbjuder direktflyg mellan King Salmon och Anchorage. Med fokus på kundnöjdhet erbjuder PenAir konkurrenskraftiga priser tillsammans med en hög servicenivå för passagerare.
 • Ravn Alaska: Ravn Alaska är ett annat populärt val för resenärer som söker billiga direktflyg från King Salmon till Anchorage. Med sitt engagemang för säkerhet och pålitlighet erbjuder Ravn Alaska en trevlig resa för både fritids- och affärsresenärer.

Att boka ett direktflyg sparar dig inte bara tid, utan det låter dig också undvika krångel med uppehåll. Dessutom erbjuder dessa flygbolag en rad bekvämligheter som rymliga sittplatser, underhållning ombord och vänliga kabinpersonal för att göra din resa trevligare.

För att hitta de bästa erbjudandena och kolla tillgängliga flyg, se till att besök de officiella webbplatserna för dessa flygbolag. Du kan jämföra priser, välja de mest bekväma avgångstiderna och till och med registrera dig för lojalitetsprogram för att tjäna belöningar på din resa.

Så, oavsett om du reser i affärer eller för nöjes skull, dra fördel av den prisvärda direkta flyg som erbjuds av dessa flygbolag och njut av en sömlös resa från King Salmon till Anchorage. Boka ditt flyg idag och utforska allt som Anchorage har att erbjuda!

Flygbolag Veckodagar Klass Pris
Ravn Alaska

Ravn Alaska

Söndag
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag

Alaska Airlines

Alaska Airlines

Söndag
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag

1 dagliga flyg

Schema för direktflyg mellan King Lax och Ankring

Utforska tidtabeller för direktflyg mellan King Salmon flygplats och Ted Stevens Anchorage International Airport för att hitta de bästa priserna.

Flyg Flygbolag Mån Tis Ons Tor Fre Lör Sön
AS 2211
Alaska Airlines

Alaska Airlines

Su
15:52
Mo
14:30
Tu
14:30
We
14:30
Th
15:52
Fr
15:52
Sa
15:52

Plan som trafikerar denna {route}

Undersök avståndet som flygplanet kan täcka, antalet säten det erbjuder, och de olika klasserna som tillhandahålls för denna resa.

 • Embraer 175

  Embraer 175

  Alaska Airlines
  75 säten (alla ekonomi)

Översikt av detaljerna för {route}

 • ticket

  Billigaste flyget hittat

  -
 • clock

  Genomsnittlig flygtid

  1:25m h
 • checkmark-calendar

  Billigaste månaden för en flygning

  -
 • send

  Mest populära flygbolaget

  Ravn Alaska
 • regular-calendar

  Flyg per vecka

  7

Avgår från King Salmon flygplats (AKN)

Show all flight from BCN →
route-pointer
Ted Stevens Anchorage International Airport

belgium
Ankommer till Ted Stevens Anchorage International Airport (ANC)

Visa alla flyg från ANC →

Vanliga frågor (FAQ)

Hur långt är det från King Lax till Ankring?

Ungefär 465 kilometer skiljer King Lax från Ankring.

Vilket är det föredragna flygbolaget för passagerare som reser på denna sträcka?

Resenärer berömmer ofta Ravn Alaska som det främsta valet för flyg från King Lax till Ankring, med hänvisning till dess enastående service och konsekvent punktliga prestanda.

Hur mycket kostar en typisk flygresa från King Lax till Ankring?

Vanligtvis kan en direktflygning från King Salmon flygplats till Ted Stevens Anchorage International Airport säkras till det budgetvänliga priset 0€, särskilt under månaden -. Däremot, under högsäsongen i -, stiger det normala biljettpriset vanligtvis till ungefär 0€.

Vad är antalet operatörer som tillhandahåller direkt tjänster från King Lax till Ankring?

När man reser nonstop från King Lax till Ankring har passagerarna valet av 2 olika flygbolag, var och en erbjuder en unik kombination av bekvämlighet och service, med ansedda flygbolag som Ravn Alaska, Alaska Airline bland alternativen.

Vad är flygtiden mellan King Salmon flygplats och Ted Stevens Anchorage International Airport i timmar?

En typisk direktresa från King Salmon flygplats till Ted Stevens Anchorage International Airport tar vanligtvis runt 1h 25m, vilket möjliggör en effektiv planering av din resplan.

5 FÖRDELAR MED ATT BOKA FLYG MED Flygskanner

1

Vi söker efter de bästa flygerbjudandena

2

Vi tar inte ut några extra avgifter eller provision

3

Vi samarbetar med många partners för att erbjuda dig de bästa priserna

4

Flygskanner samarbetar uteslutande med etablerade och pålitliga företag

5

Håll dig informerad om de senaste toppaffärerna. Välj din destination och få uppdateringar om eventuella prisförändringar

Recensioner

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 recensioner)

Fantastiskt verktyg för att hitta de billigaste flygen. Användarvänligt gränssnitt och snabba resultat. Flygskanner gör reseplanering enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flygskanner levererar konsekvent de bästa flygerbjudandena. Dess omfattande sökmotor är oöverträffad. Sparade mig tid och pengar!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Hittade flyg jag inte kunde hitta någon annanstans, tack vare Flygskanner. Det är effektivt, pålitligt och enkelt att använda.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Varje gång jag använder Flygskanner hittar jag dolda pärlor. Det har ett brett urval av flygbolag och destinationer. Enastående verktyg för resenärer.

star
star
star
star
star
5

Marko

Att boka med Flygskanner är alltid en smidig process. Det erbjuder tydliga alternativ och hjälper mig att fatta de bästa resebesluten.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flygskanner överträffade mina förväntningar. Inte bara hittade jag billiga flyg, men kundservicen var också toppklass. Ett måste för resenärer.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flygskanner förenklar reseplaneringen. Dess intuitiva design och stora flygalternativ har gjort det till mitt favoritverktyg för prisvärda resor.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella