Santa Maria till Salvador Billiga flyg

2 flygbolag opererar denna direktflygning.

route-map jet
Brazil
AJU Santa Maria
route-path route-path
Brazil
SSA Salvador

Avstånd 160 mil (256 km)

Flygtid 1h 05m

Staden Santa Maria, som ligger i den vackra delstaten Rio Grande do Sul, Brasilien, är ett populärt turistmål, känt för sina fantastiska naturlandskap och charmiga koloniala arkitektur. Om du planerar en resa till Santa Maria och vill utforska det rika kulturarvet i Salvador, Bahias huvudstad, kommer du att bli glad att veta att det finns flera flygbolag som erbjuder billiga direktflyg från Santa Maria flygplats till Deputado Luís Eduardo Magalhães internationella flygplats.

Ett av flygbolagen som tillhandahåller denna rutt är Gol Linhas Aéreas. Med sin utmärkta service och konkurrenskraftiga priser säkerställer Gol Linhas Aéreas en bekväm resa för passagerarna. Ett annat alternativ är LATAM Airlines, ett välkänt flygbolag som erbjuder överkomliga priser utan att kompromissa med kvaliteten.

Resenare som letar efter ett budgetvänligt alternativ kan överväga Azul Brazilian Airlines. Detta flygbolag erbjuder inte bara rimliga priser utan ger också en trevlig flygupplevelse med sina moderna flygplan och effektiva service.

Om du föredrar ett lågprisbolag, VoeVoe kan vara ett utmärkt val. Det är specialiserat på att tillhandahålla prisvärda flyg, vilket gör att du kan spara mer för dina semesterkostnader samtidigt som du kan njuta av bekvämligheten med ett direktflyg mellan Santa Maria och Salvador.

Oavsett om du reser i affärer eller för nöjes skull, är dessa flygbolag erbjuder en mängd alternativ för att tillgodose dina behov. Med deras billiga direktflyg kommer du att kunna utforska den pulserande staden Salvador och fördjupa dig i dess unika kultur och historia.

Flygbolag Veckodagar Klass Pris
Gol

Gol

Söndag
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag

1 dagliga flyg

lågprisflygbolag

Passaredo

Passaredo

Söndag
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag

1 dagliga flyg

Kontinuerligt flygschema mellan Santa Maria och Salvador

Undersök schemat för direktflyg mellan Santa Maria flygplats och Deputado Luís Eduardo Magalhães internationella flygplats för att utvärdera prisskillnader.

Flyg Flygbolag Mån Tis Ons Tor Fre Lör Sön
G3 8095
Gol

Gol

Su
15:25
Mo
15:25
Tu
15:25
We
18:55
Th
15:25
Fr
15:25
Sa
15:25
2Z 2295
Passaredo

Passaredo

Su
15:25
Mo
15:25
Tu
15:25
We
18:55
Th
15:25
Fr
15:25
Sa
15:25

Insikter i kostnader för direktflyg för {route}

Prisvärda direktflyg kan hittas från Santa Maria flygplats till Deputado Luís Eduardo Magalhães internationella flygplats, med priser från 0€. De mest ekonomiska priserna förekommer vanligtvis i Oktober, vilket speglar trenden för de lägsta månadspriserna från användarsökningar.

€292 Ungefär

Jan
€286
Feb
€232
Mars
€243
April
€263
Maj
€234
Juni
€100
Juli
€261
Aug
€376
Sep
€218
Okt
Nov
€409
Dec
€888

Typisk kostnad för biljetter från Santa Maria flygplats till Deputado Luís Eduardo Magalhães internationella flygplats

Plan som trafikerar denna {route}

Undersök avståndet som flygplanet kan täcka, antalet säten det erbjuder, och de olika klasserna som tillhandahålls för denna resa.

 • ATR 72

  ATR 72

  Gol
  69 säten (alla ekonomi)
 • ATR 72

  ATR 72

  Passaredo
  69 säten (alla ekonomi)

Detaljer om flygningen

 • ticket

  Billigaste flyget hittat

  -
 • clock

  Genomsnittlig flygtid

  1:05m h
 • checkmark-calendar

  Billigaste månaden för en flygning

  Oktober
 • send

  Mest populära flygbolaget

  Gol
 • regular-calendar

  Flyg per vecka

  14

Avgår från Santa Maria flygplats (AJU)

Show all flight from BCN →
route-pointer
Deputado Luís Eduardo Magalhães internationella flygplats

belgium
Ankommer till Deputado Luís Eduardo Magalhães internationella flygplats (SSA)

Visa alla flyg från SSA →

Vanliga frågor (FAQ)

Hur långt är det från Santa Maria till Salvador?

Ungefär 256 kilometer skiljer Santa Maria från Salvador.

På denna specifika rutt, vilket flygbolag har högst popularitet?

Många passagerare väljer Gol för dess pålitliga service och höga nivåer av kundnöjdhet när de letar efter direktflyg som förbinder Santa Maria och Salvador.

Hur mycket kostar en typisk flygresa från Santa Maria flygplats till Deputado Luís Eduardo Magalhães internationella flygplats?

Resenärer som söker ekonomiska alternativ kommer att upptäcka att startpriset för en direktflygning från Santa Maria flygplats till Deputado Luís Eduardo Magalhães internationella flygplats kan vara så förmånligt som 0€. Dessa priser är vanligtvis tillgängliga under lågtrafikperioden Oktober. Omvänt, under högtrafikperioden December, når kostnaden för en liknande direktflygning ofta ett genomsnitt på 908€.

Vad är antalet operatörer som tillhandahåller direkt tjänster från Santa Maria till Salvador?

När man reser nonstop från Santa Maria till Salvador har passagerarna valet av 2 olika flygbolag, var och en erbjuder en unik kombination av bekvämlighet och service, med ansedda flygbolag som Gol, Passared bland alternativen.

Vad är flygtiden mellan Santa Maria flygplats och Deputado Luís Eduardo Magalhães internationella flygplats i timmar?

En typisk direktresa från Santa Maria flygplats till Deputado Luís Eduardo Magalhães internationella flygplats tar vanligtvis runt 1h 05m, vilket möjliggör en effektiv planering av din resplan.

5 FÖRDELAR MED ATT BOKA FLYG MED Flygskanner

1

Vi söker efter de bästa flygerbjudandena

2

Vi tar inte ut några extra avgifter eller provision

3

Vi samarbetar med många partners för att erbjuda dig de bästa priserna

4

Flygskanner samarbetar uteslutande med etablerade och pålitliga företag

5

Håll dig informerad om de senaste toppaffärerna. Välj din destination och få uppdateringar om eventuella prisförändringar

Recensioner

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 recensioner)

Fantastiskt verktyg för att hitta de billigaste flygen. Användarvänligt gränssnitt och snabba resultat. Flygskanner gör reseplanering enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flygskanner levererar konsekvent de bästa flygerbjudandena. Dess omfattande sökmotor är oöverträffad. Sparade mig tid och pengar!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Hittade flyg jag inte kunde hitta någon annanstans, tack vare Flygskanner. Det är effektivt, pålitligt och enkelt att använda.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Varje gång jag använder Flygskanner hittar jag dolda pärlor. Det har ett brett urval av flygbolag och destinationer. Enastående verktyg för resenärer.

star
star
star
star
star
5

Marko

Att boka med Flygskanner är alltid en smidig process. Det erbjuder tydliga alternativ och hjälper mig att fatta de bästa resebesluten.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flygskanner överträffade mina förväntningar. Inte bara hittade jag billiga flyg, men kundservicen var också toppklass. Ett måste för resenärer.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flygskanner förenklar reseplaneringen. Dess intuitiva design och stora flygalternativ har gjort det till mitt favoritverktyg för prisvärda resor.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella