Santa Maria till Sao Paulo billiga flyg

2 flygbolag opererar denna direktflygning.

route-map jet
Brazil
AJU Santa Maria
route-path route-path
Brazil
GRU Sao Paulo

Avstånd 1066 mil (1715 km)

Flygtid 2h 50m

Direktflyg från Santa Maria till São Paulo: Budgetvänliga flygbolagsalternativ

Om du planerar en resa från Santa Maria till São Paulo är det första steget mot att uppfylla dina resedrömmar att hitta prisvärda flygresor. Lyckligtvis finns det flera flygbolag som erbjuder direktflyg från Santa Maria flygplats till São Paulo/Guarulhos-Governador André Franco Montoro internationella flygplats till överkomliga priser. Oavsett om du är en budgetmedveten resenär eller bara letar efter ett bekvämt resealternativ, har dessa flygbolag dig täckt:

1. Azul Airlines

Som ett av Brasiliens ledande lågprisbolag flyger Azul Airlines direkt från Santa Maria till São Paulo. Med deras användarvänliga hemsida är det enkelt att söka efter flyg och hitta de bästa erbjudandena. Besök Azul Airlines officiella webbplats för mer information och för att boka dina biljetter.

2. LATAM Airlines

Ett annat tillförlitligt alternativ är LATAM Airlines, som erbjuder direktflyg från Santa Maria till São Paulo. Deras webbplats ger en sömlös bokningsupplevelse, vilket säkerställer att du kan säkra de mest kostnadseffektiva alternativen för din resa. Besök LATAM Airlines officiella webbplats för att utforska flygscheman och göra bokningar.

3. Gol Transportes Aéreos

Gol Transportes Aéreos, ett populärt brasilianskt flygbolag, erbjuder också direktflyg mellan Santa Maria och São Paulo. Deras webbplats har ett användarvänligt gränssnitt som gör att du enkelt kan söka efter flyg, jämföra priser och göra bokningar. Besök Gol Transportes Aéreos officiella webbplats för att komma åt deras bokningsplattform.

När du planerar din resa, överväg dessa budgetvänliga flygbolag för en problemfri resa från Santa Maria till São Paulo. Genom att boka direkt via deras webbplatser kan du säkra de bästa erbjudandena och flyga bekvämt till din destination utan att bryta pengarna.

Flygbolag Veckodagar Klass Pris
Gol

Gol

Söndag
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag

1-3 dagliga flyg

lågprisflygbolag

LATAM Airlines

LATAM Airlines

Söndag
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag

2-3 dagliga flyg

Kontinuerligt flygschema mellan Santa Maria och Sao Paulo

Undersök schemat för direktflyg mellan Santa Maria flygplats och São Paulo/Guarulhos–Governador André Franco Montoro internationella flygplats för att utvärdera prisskillnader.

Flyg Flygbolag Mån Tis Ons Tor Fre Lör Sön
G3 1397
Gol

Gol

Su
Mo
Tu
We
02:20
Th
Fr
02:20
Sa
G3 1503
Gol

Gol

Su
12:30
Mo
Tu
We
12:30
Th
12:30
Fr
12:30
Sa
12:30
G3 1505
Gol

Gol

Su
18:25
Mo
Tu
18:25
We
18:25
Th
18:25
Fr
18:25
Sa
LA 3199
LATAM Airlines

LATAM Airlines

Su
03:20
Mo
03:20
Tu
03:20
We
03:20
Th
03:20
Fr
03:20
Sa
03:20
LA 3207
LATAM Airlines

LATAM Airlines

Su
11:20
Mo
Tu
We
Th
11:20
Fr
11:20
Sa
11:20
LA 3197
LATAM Airlines

LATAM Airlines

Su
15:25
Mo
15:25
Tu
15:25
We
15:25
Th
15:25
Fr
15:25
Sa
15:25

Insikter i kostnader för direktflyg för {route}

Prisvärda direktflyg kan hittas från Santa Maria flygplats till São Paulo/Guarulhos–Governador André Franco Montoro internationella flygplats, med priser från 168€. De mest ekonomiska priserna förekommer vanligtvis i September, vilket speglar trenden för de lägsta månadspriserna från användarsökningar.

€245 Ungefär

Jan
€285
Feb
€231
Mars
€243
April
€262
Maj
€364
Juni
€244
Juli
€192
Aug
€169
Sep
€166
Okt
€166
Nov
€173
Dec
€450

Typisk kostnad för biljetter från Santa Maria flygplats till São Paulo/Guarulhos–Governador André Franco Montoro internationella flygplats

Plan som trafikerar denna {route}

Undersök avståndet som flygplanet kan täcka, antalet säten det erbjuder, och de olika klasserna som tillhandahålls för denna resa.

 • Gol

  Gol

  säten (alla ekonomi)
 • Boeing 737-800 Passenger

  Boeing 737-800 Passenger

  Gol
  186 säten (alla ekonomi)
 • Airbus A320

  Airbus A320

  LATAM Airlines
  174 säten (alla ekonomi)
 • Airbus A321

  Airbus A321

  LATAM Airlines
  200 säten (alla ekonomi)

Översikt av detaljerna för {route}

 • ticket

  Billigaste flyget hittat

  166€
 • clock

  Genomsnittlig flygtid

  2:50m h
 • checkmark-calendar

  Billigaste månaden för en flygning

  September
 • send

  Mest populära flygbolaget

  Gol
 • regular-calendar

  Flyg per vecka

  14

Avgår från Santa Maria flygplats (AJU)

Show all flight from BCN →
route-pointer
São Paulo/Guarulhos–Governador André Franco Montoro internationella flygplats

belgium
Ankommer till São Paulo/Guarulhos–Governador André Franco Montoro internationella flygplats (GRU)

Visa alla flyg från GRU →

Vanliga frågor (FAQ)

Hur långt är det från Santa Maria till Sao Paulo?

Ungefär 1715 kilometer skiljer Santa Maria från Sao Paulo.

Vilket är det föredragna flygbolaget för passagerare som reser på denna sträcka?

Resenärer berömmer ofta Gol som det främsta valet för flyg från Santa Maria till Sao Paulo, med hänvisning till dess enastående service och konsekvent punktliga prestanda.

Hur mycket kostar en typisk flygresa från Santa Maria flygplats till São Paulo/Guarulhos–Governador André Franco Montoro internationella flygplats?

Resenärer som söker ekonomiska alternativ kommer att upptäcka att startpriset för en direktflygning från Santa Maria flygplats till São Paulo/Guarulhos–Governador André Franco Montoro internationella flygplats kan vara så förmånligt som 168€. Dessa priser är vanligtvis tillgängliga under lågtrafikperioden September. Omvänt, under högtrafikperioden December, når kostnaden för en liknande direktflygning ofta ett genomsnitt på 457€.

Vad är antalet operatörer som tillhandahåller direkttjänster mellan Santa Maria och Sao Paulo?

För närvarande finns det 2 flygbolag tillgängliga för resenärer som väljer ett direktflyg från Santa Maria till Sao Paulo. Framför allt är flygbolag som Gol, LATAM Airline kända för sitt engagemang för att säkerställa en smidig och oavbruten resa.

Vad är flygtiden mellan Santa Maria flygplats och São Paulo/Guarulhos–Governador André Franco Montoro internationella flygplats i timmar?

En typisk direktresa från Santa Maria flygplats till São Paulo/Guarulhos–Governador André Franco Montoro internationella flygplats tar vanligtvis runt 2h 50m, vilket möjliggör en effektiv planering av din resplan.

5 FÖRDELAR MED ATT BOKA FLYG MED Flygskanner

1

Vi söker efter de bästa flygerbjudandena

2

Vi tar inte ut några extra avgifter eller provision

3

Vi samarbetar med många partners för att erbjuda dig de bästa priserna

4

Flygskanner samarbetar uteslutande med etablerade och pålitliga företag

5

Håll dig informerad om de senaste toppaffärerna. Välj din destination och få uppdateringar om eventuella prisförändringar

Recensioner

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 recensioner)

Fantastiskt verktyg för att hitta de billigaste flygen. Användarvänligt gränssnitt och snabba resultat. Flygskanner gör reseplanering enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flygskanner levererar konsekvent de bästa flygerbjudandena. Dess omfattande sökmotor är oöverträffad. Sparade mig tid och pengar!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Hittade flyg jag inte kunde hitta någon annanstans, tack vare Flygskanner. Det är effektivt, pålitligt och enkelt att använda.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Varje gång jag använder Flygskanner hittar jag dolda pärlor. Det har ett brett urval av flygbolag och destinationer. Enastående verktyg för resenärer.

star
star
star
star
star
5

Marko

Att boka med Flygskanner är alltid en smidig process. Det erbjuder tydliga alternativ och hjälper mig att fatta de bästa resebesluten.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flygskanner överträffade mina förväntningar. Inte bara hittade jag billiga flyg, men kundservicen var också toppklass. Ett måste för resenärer.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flygskanner förenklar reseplaneringen. Dess intuitiva design och stora flygalternativ har gjort det till mitt favoritverktyg för prisvärda resor.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella