Aizawl till Imphal direktflyg

Antalet flygbolag som driver denna direktflygning är 1.

route-map jet
India
AJL Aizawl
route-path route-path
India
IMF Imphal

Avstånd 104 mil (166 km)

Flygtid 0h 45m

Flygbolag med billiga direktflyg från Aizawl till Imphal

Om du planerar att resa från Aizawl till Imphal kommer du att vara glad att veta att det finns flera flygbolag som erbjuder prisvärda direktflyg mellan dessa två städer. Oavsett om du reser i affärer eller på fritiden, gör dessa flygbolag det bekvämt och budgetvänligt att nå din destination. Här är några av flygbolagen som erbjuder billiga direktflyg från Aizawl's Lengpui Airport till Imphal's Bir Tikendrajit International Airport:

 • Air Indien: Air India är ett pålitligt flygbolag som erbjuder direktflyg från Aizawl till Imphal till konkurrenskraftiga priser. Med bekväma sittplatser och utmärkt service garanterar Air India en trevlig resa.
 • FlyBig: FlyBig är ett populärt regionalt flygbolag som driver direktflyg mellan Aizawl och Imphal. De erbjuder överkomliga priser utan att kompromissa med säkerhet och kvalitet.
 • SpiceJet: SpiceJet är känt för sina lågprisflyg och omfattande ruttnät. De erbjuder direktflyg från Aizawl till Imphal, vilket gör att du kan resa bekvämt och ekonomiskt.
 • IndiGo: IndiGo är en av de största flygbolagen i Indien och erbjuder direktflyg mellan Aizawl och Imphal. Med sina överkomliga priser och utmärkt kundservice är IndiGo ett populärt val för budgetresenärer.
 • Vistara: Vistara är ett fullserviceflygbolag som erbjuder direktflyg från Aizawl till Imphal. De erbjuder en bekväm flygupplevelse med gratis måltider och underhållningsalternativ.

Att boka dina biljetter i förväg och vara flexibel med dina resedatum kan hjälpa dig att hitta ännu billigare priser. Så oavsett om du planerar en snabb semester eller en affärsresa, kommer dessa flygbolag att tillgodose dina resebehov samtidigt som du håller din budget i åtanke. Missa inte de spännande möjligheter som väntar dig i Imphal, och boka din biljett med ett av dessa flygbolag idag!

Flygbolag Veckodagar Klass Pris
Air India

Air India

Söndag
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag

1 dagliga flyg

Kontinuerligt flygschema mellan Aizawl och Imphal

Undersök schemat för direktflyg mellan Lengpui flygplats och Bir Tikendrajit internationella flygplats för att utvärdera prisskillnader.

Flyg Flygbolag Mån Tis Ons Tor Fre Lör Sön
9I 742
Air India

Air India

Su
11:35
Mo
11:35
Tu
11:35
We
Th
11:35
Fr
Sa
11:35

Plan som trafikerar denna {route}

Undersök avståndet som flygplanet kan täcka, antalet säten det erbjuder, och de olika klasserna som tillhandahålls för denna resa.

 • ATR 72

  ATR 72

  Air India
  70 säten (alla ekonomi)

Detaljer om flygningen

 • ticket

  Billigaste flyget hittat

  -
 • clock

  Genomsnittlig flygtid

  00:32 h
 • checkmark-calendar

  Billigaste månaden för en flygning

  -
 • send

  Mest populära flygbolaget

  Air India
 • regular-calendar

  Flyg per vecka

  5

Avgår från Lengpui flygplats (AJL)

Show all flight from BCN →
route-pointer

belgium
Ankommer till Bir Tikendrajit internationella flygplats (IMF)

Visa alla flyg från IMF →

Vanliga frågor

Hur långt är flygavståndet mellan Aizawl och Imphal?

Avståndet i luftlinje från Aizawl till Imphal är ungefär 166 kilometer.

På denna specifika rutt, vilket flygbolag har högst popularitet?

Många passagerare väljer Air India för dess pålitliga service och höga nivåer av kundnöjdhet när de letar efter direktflyg som förbinder Aizawl och Imphal.

Hur mycket kostar en typisk flygresa från Lengpui flygplats till Bir Tikendrajit internationella flygplats?

Resenärer som söker ekonomiska alternativ kommer att upptäcka att startpriset för en direktflygning från Lengpui flygplats till Bir Tikendrajit internationella flygplats kan vara så förmånligt som 0€. Dessa priser är vanligtvis tillgängliga under lågtrafikperioden -. Omvänt, under högtrafikperioden -, når kostnaden för en liknande direktflygning ofta ett genomsnitt på 0€.

Vad är antalet operatörer som tillhandahåller direkttjänster mellan Aizawl och Imphal?

För närvarande finns det 1 flygbolag tillgängliga för resenärer som väljer ett direktflyg från Aizawl till Imphal. Framför allt är flygbolag som Air Indi kända för sitt engagemang för att säkerställa en smidig och oavbruten resa.

Hur lång är flygningen från Lengpui flygplats till Bir Tikendrajit internationella flygplats?

Att resa från Lengpui flygplats till Bir Tikendrajit internationella flygplats tar vanligtvis en tid nära 0h 45m. Denna tidsuppskattning inkluderar avgång, flygning på marschhöjd och nedstigningen som leder till landning.

5 FÖRDELAR MED ATT BOKA FLYG MED Flygskanner

1

Vi söker efter de bästa flygerbjudandena

2

Vi tar inte ut några extra avgifter eller provision

3

Vi samarbetar med många partners för att erbjuda dig de bästa priserna

4

Flygskanner samarbetar uteslutande med etablerade och pålitliga företag

5

Håll dig informerad om de senaste toppaffärerna. Välj din destination och få uppdateringar om eventuella prisförändringar

Recensioner

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 recensioner)

Fantastiskt verktyg för att hitta de billigaste flygen. Användarvänligt gränssnitt och snabba resultat. Flygskanner gör reseplanering enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flygskanner levererar konsekvent de bästa flygerbjudandena. Dess omfattande sökmotor är oöverträffad. Sparade mig tid och pengar!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Hittade flyg jag inte kunde hitta någon annanstans, tack vare Flygskanner. Det är effektivt, pålitligt och enkelt att använda.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Varje gång jag använder Flygskanner hittar jag dolda pärlor. Det har ett brett urval av flygbolag och destinationer. Enastående verktyg för resenärer.

star
star
star
star
star
5

Marko

Att boka med Flygskanner är alltid en smidig process. Det erbjuder tydliga alternativ och hjälper mig att fatta de bästa resebesluten.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flygskanner överträffade mina förväntningar. Inte bara hittade jag billiga flyg, men kundservicen var också toppklass. Ett måste för resenärer.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flygskanner förenklar reseplaneringen. Dess intuitiva design och stora flygalternativ har gjort det till mitt favoritverktyg för prisvärda resor.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella