Aizawl till Delhi Billiga flyg

Antalet flygbolag som driver denna direktflygning är 1.

route-map jet
India
AJL Aizawl
route-path route-path
India
DEL Delhi

Avstånd 1021 mil (1643 km)

Flygtid 2h 55m

Flygbolag med billiga direktflyg från Aizawl (Lengpui flygplats) till Delhi (Indira Gandhi International Airport)

Om du planerar att resa från Aizawls grönskande kullar till Delhis livliga gator, kan du Kommer att bli glad att veta att det finns flera flygbolag som erbjuder billiga direktflyg mellan dessa två städer. Oavsett om du är en budgetmedveten resenär eller bara letar efter bekvämlighet, erbjuder dessa flygbolag en sömlös och prisvärd reseupplevelse.

1. Air India:

Air India erbjuder direktflyg från Aizawl till Delhi. Med bekväma sittplatser, gratis måltider och ett känt rykte för utmärkt service, garanterar Air India en trevlig resa för sina passagerare.

2. IndiGo:

Som ett av Indiens ledande lågprisbolag erbjuder IndiGo prisvärda direktflyg från Aizawl till Delhi. Med sitt breda nätverk och moderna flotta är IndiGo känt för sin punktlighet och problemfria reseupplevelse.

3. Vistara:

För en sömlös flygupplevelse är Vistara ett utmärkt alternativ. De flyger direkt från Aizawl till Delhi och ger passagerarna en bekväm resa, komplett med måltider ombord och underhållning.

4. SpiceJet:

SpiceJet erbjuder direktflyg mellan Aizawl och Delhi till konkurrenskraftiga priser. Med sitt kundcentrerade tillvägagångssätt och prisvärda tjänster är SpiceJet ett populärt val för budgetresenärer.

5. GoAir:

GoAir är ett annat flygbolag som flyger direkt från Aizawl till Delhi. GoAir, som är känt för sina fickvänliga priser och effektiva tjänster, garanterar en smidig och ekonomisk resa för sina passagerare.

Med dessa flygbolag som erbjuder billiga direktflyg har det aldrig varit bekvämare att resa mellan Aizawl och Delhi. Oavsett om du besöker familjen, utforskar huvudstaden eller ger dig ut på en affärsresa, erbjuder dessa flygbolag en rad alternativ för att passa din budget och dina resepreferenser.

Flygbolag Veckodagar Klass Pris
IndiGo

IndiGo

Söndag
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag

1 dagliga flyg

lågprisflygbolag

Kontinuerligt flygschema mellan Aizawl och Delhi

Undersök schemat för direktflyg mellan Lengpui flygplats och Indira Gandhi internationella flygplats för att utvärdera prisskillnader.

Plan som trafikerar denna {route}

Undersök avståndet som flygplanet kan täcka, antalet säten det erbjuder, och de olika klasserna som tillhandahålls för denna resa.

 • Airbus A320

  Airbus A320

  IndiGo
  180 säten (alla ekonomi)

Översikt av detaljerna för {route}

 • ticket

  Billigaste flyget hittat

  -
 • clock

  Genomsnittlig flygtid

  2:55m h
 • checkmark-calendar

  Billigaste månaden för en flygning

  -
 • send

  Mest populära flygbolaget

  IndiGo
 • regular-calendar

  Flyg per vecka

  6

Avgår från Lengpui flygplats (AJL)

Show all flight from BCN →
route-pointer
Indira Gandhi internationella flygplats

belgium
Ankommer till Indira Gandhi internationella flygplats (DEL)

Visa alla flyg från DEL →

Vanliga frågor (FAQ)

Hur långt är det från Aizawl till Delhi?

Ungefär 1643 kilometer skiljer Aizawl från Delhi.

På denna specifika rutt, vilket flygbolag har högst popularitet?

Många passagerare väljer IndiGo för dess pålitliga service och höga nivåer av kundnöjdhet när de letar efter direktflyg som förbinder Aizawl och Delhi.

Hur mycket kostar en typisk flygresa från Lengpui flygplats till Indira Gandhi internationella flygplats?

Resenärer som söker ekonomiska alternativ kommer att upptäcka att startpriset för en direktflygning från Lengpui flygplats till Indira Gandhi internationella flygplats kan vara så förmånligt som 0€. Dessa priser är vanligtvis tillgängliga under lågtrafikperioden -. Omvänt, under högtrafikperioden -, når kostnaden för en liknande direktflygning ofta ett genomsnitt på 0€.

Vad är antalet operatörer som tillhandahåller direkttjänster mellan Aizawl och Delhi?

För närvarande finns det 1 flygbolag tillgängliga för resenärer som väljer ett direktflyg från Aizawl till Delhi. Framför allt är flygbolag som IndiG kända för sitt engagemang för att säkerställa en smidig och oavbruten resa.

Hur lång är flygningen från Lengpui flygplats till Indira Gandhi internationella flygplats?

Att resa från Lengpui flygplats till Indira Gandhi internationella flygplats tar vanligtvis en tid nära 2h 55m. Denna tidsuppskattning inkluderar avgång, flygning på marschhöjd och nedstigningen som leder till landning.

5 FÖRDELAR MED ATT BOKA FLYG MED Flygskanner

1

Vi söker efter de bästa flygerbjudandena

2

Vi tar inte ut några extra avgifter eller provision

3

Vi samarbetar med många partners för att erbjuda dig de bästa priserna

4

Flygskanner samarbetar uteslutande med etablerade och pålitliga företag

5

Håll dig informerad om de senaste toppaffärerna. Välj din destination och få uppdateringar om eventuella prisförändringar

Recensioner

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 recensioner)

Fantastiskt verktyg för att hitta de billigaste flygen. Användarvänligt gränssnitt och snabba resultat. Flygskanner gör reseplanering enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flygskanner levererar konsekvent de bästa flygerbjudandena. Dess omfattande sökmotor är oöverträffad. Sparade mig tid och pengar!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Hittade flyg jag inte kunde hitta någon annanstans, tack vare Flygskanner. Det är effektivt, pålitligt och enkelt att använda.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Varje gång jag använder Flygskanner hittar jag dolda pärlor. Det har ett brett urval av flygbolag och destinationer. Enastående verktyg för resenärer.

star
star
star
star
star
5

Marko

Att boka med Flygskanner är alltid en smidig process. Det erbjuder tydliga alternativ och hjälper mig att fatta de bästa resebesluten.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flygskanner överträffade mina förväntningar. Inte bara hittade jag billiga flyg, men kundservicen var också toppklass. Ett måste för resenärer.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flygskanner förenklar reseplaneringen. Dess intuitiva design och stora flygalternativ har gjort det till mitt favoritverktyg för prisvärda resor.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella