Hitta billiga flyg från Ajaccio till Strasbourg

1 flygbolag opererar denna direktflygning.

route-map jet
France
AJA Ajaccio
route-path route-path
France
SXB Strasbourg

Avstånd 463 mil (745 km)

Flygtid 1h 35m

Flygbolag med billiga direktflyg från Ajaccio till Strasbourg

Att resa från Ajaccio, hem till den pittoreska flygplatsen Ajaccio Napoleon Bonaparte, till den förtrollande staden Strasbourg, med sin pulserande kultur och charmiga gator, har aldrig varit lättare. Flera flygbolag erbjuder prisvärda direktflyg mellan dessa två destinationer, så att du kan ge dig ut på ditt äventyr utan problem. Låt oss utforska några av de bästa flygbolagen som erbjuder lågprisflyg från Ajaccio till Strasbourg:

 • Air France: Air France är känt för sin exceptionella service och har regelbundna direktflyg från Ajaccio till Strasbourg. Med bekväma sittplatser och utmärkta bekvämligheter ombord lovar flyget med Air France en riktigt trevlig upplevelse.
 • Volotea Airlines: Volotea Airlines erbjuder budgetvänliga alternativ och förbinder Ajaccio och Strasbourg med sina direktflyg. Oavsett om du är en budgetresenär eller bara letar efter överkomliga priser är Volotea ett utmärkt val.
 • Corporate Airlines
 • : Med fokus på att tillhandahålla bekväma flygningar driver Corporate Airlines direktlinjer mellan Ajaccio och Strasbourg. Deras effektiva service och konkurrenskraftiga priser gör dem till ett populärt val bland resenärer.
 • Air Corsica: Som det regionala flygbolaget i Corsica, Air Corsica erbjuder direktflyg från Ajaccio till Strasbourg. Med sitt engagemang för kundnöjdhet och konkurrenskraftiga priser är Air Corsica ett pålitligt alternativ för din resa.

När du planerar din resa från Ajaccio till Strasbourg, är det tillrådligt att besöka dessa flygbolags officiella webbplatser för att kontrollera de senaste tidtabellerna, priserna och eventuella resebegränsningar eller riktlinjer. Att boka ditt flyg direkt på flygbolagets webbplats säkerställer en sömlös bokningsprocess och tillgång till den mest uppdaterade informationen.

Ge dig ut på en oförglömlig resa från Ajaccio till Strasbourg med dessa prisvärda flygbolag som prioriterar din komfort och tillfredsställelse. Börja dina reseäventyr idag!

Flygbolag Veckodagar Klass Pris
Volotea

Volotea

Söndag
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag

lågprisflygbolag

Kontinuerligt flygschema mellan Ajaccio och Strasbourg

Undersök schemat för direktflyg mellan Ajaccio Napoleon Bonaparte flygplats och Strasbourgs internationella flygplats för att utvärdera prisskillnader.

Information om biljettpriser för direktresor längs denna sträcka

Resenärer som vill spara pengar kan hitta en direktresa från Ajaccio Napoleon Bonaparte flygplats till Strasbourgs internationella flygplats med priser som börjar på 0€ under Augusti, som fastställts genom noggrann analys av användarsökningar efter de mest prisvärda tur- och returresorna.

€52 Ungefär

Jan
€90
Feb
€72
Mars
€76
April
€82
Maj
€115
Juni
€99
Juli
€88
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec

Typisk kostnad för biljetter från Ajaccio Napoleon Bonaparte flygplats till Strasbourgs internationella flygplats

Modeller av flygplan som betjänar denna {route}

Utforska mångfalden av flygplan, deras sittkapacitet och de klasser som erbjuds på denna specifika rutt.

Översikt av detaljerna för {route}

 • ticket

  Billigaste flyget hittat

  -
 • clock

  Genomsnittlig flygtid

  1:35m h
 • checkmark-calendar

  Billigaste månaden för en flygning

  Augusti
 • send

  Mest populära flygbolaget

  Volotea
 • regular-calendar

  Flyg per vecka

  5

Avgår från Ajaccio Napoleon Bonaparte flygplats (AJA)

Show all flight from BCN →
route-pointer

belgium
Ankommer till Strasbourgs internationella flygplats (SXB)

Visa alla flyg från SXB →

Vanliga frågor

Hur långt är flygavståndet mellan Ajaccio och Strasbourg?

Avståndet i luftlinje från Ajaccio till Strasbourg är ungefär 745 kilometer.

Vilket är det föredragna flygbolaget för passagerare som reser på denna sträcka?

Resenärer berömmer ofta Volotea som det främsta valet för flyg från Ajaccio till Strasbourg, med hänvisning till dess enastående service och konsekvent punktliga prestanda.

Hur mycket kostar en typisk flygresa från Ajaccio till Strasbourg?

Vanligtvis kan en direktflygning från Ajaccio Napoleon Bonaparte flygplats till Strasbourgs internationella flygplats säkras till det budgetvänliga priset 0€, särskilt under månaden Augusti. Däremot, under högsäsongen i Maj, stiger det normala biljettpriset vanligtvis till ungefär 117€.

Vad är antalet operatörer som tillhandahåller direkt tjänster från Ajaccio till Strasbourg?

När man reser nonstop från Ajaccio till Strasbourg har passagerarna valet av 1 olika flygbolag, var och en erbjuder en unik kombination av bekvämlighet och service, med ansedda flygbolag som Volote bland alternativen.

Vad är flygtiden mellan Ajaccio Napoleon Bonaparte flygplats och Strasbourgs internationella flygplats i timmar?

En typisk direktresa från Ajaccio Napoleon Bonaparte flygplats till Strasbourgs internationella flygplats tar vanligtvis runt 1h 35m, vilket möjliggör en effektiv planering av din resplan.

5 FÖRDELAR MED ATT BOKA FLYG MED Flygskanner

1

Vi söker efter de bästa flygerbjudandena

2

Vi tar inte ut några extra avgifter eller provision

3

Vi samarbetar med många partners för att erbjuda dig de bästa priserna

4

Flygskanner samarbetar uteslutande med etablerade och pålitliga företag

5

Håll dig informerad om de senaste toppaffärerna. Välj din destination och få uppdateringar om eventuella prisförändringar

Recensioner

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 recensioner)

Fantastiskt verktyg för att hitta de billigaste flygen. Användarvänligt gränssnitt och snabba resultat. Flygskanner gör reseplanering enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flygskanner levererar konsekvent de bästa flygerbjudandena. Dess omfattande sökmotor är oöverträffad. Sparade mig tid och pengar!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Hittade flyg jag inte kunde hitta någon annanstans, tack vare Flygskanner. Det är effektivt, pålitligt och enkelt att använda.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Varje gång jag använder Flygskanner hittar jag dolda pärlor. Det har ett brett urval av flygbolag och destinationer. Enastående verktyg för resenärer.

star
star
star
star
star
5

Marko

Att boka med Flygskanner är alltid en smidig process. Det erbjuder tydliga alternativ och hjälper mig att fatta de bästa resebesluten.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flygskanner överträffade mina förväntningar. Inte bara hittade jag billiga flyg, men kundservicen var också toppklass. Ett måste för resenärer.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flygskanner förenklar reseplaneringen. Dess intuitiva design och stora flygalternativ har gjort det till mitt favoritverktyg för prisvärda resor.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella