Ajaccio till Lille billiga flyg

1 flygbolag opererar denna direktflygning.

route-map jet
France
AJA Ajaccio
route-path route-path
France
LIL Lille

Avstånd 659 mil (1060 km)

Flygtid 2h 00m

Flygbolag med billiga direktflyg från Ajaccio till Lille

Om du planerar en resa från Ajaccio, Korsika, till Lille, en pulserande stad i norra Frankrike, kommer du att vara glad att veta att det finns Det finns flera flygbolag som erbjuder billiga direktflyg mellan dessa två destinationer. Oavsett om du reser i affärer eller för nöjes skull är det ett bekvämt och tidsbesparande alternativ att flyga direkt från Ajaccio Napoleon Bonaparte flygplats till Lille flygplats.

Här är några flygbolag som erbjuder prisvärda direktflyg:

 • EasyJet - EasyJet är ett välkänt lågprisflygbolag som erbjuder direktflyg från Ajaccio till Lille. Med deras omfattande nätverk och konkurrenskraftiga priser kan du enkelt hitta ett flyg som passar ditt schema och din budget.
 • Ryanair - Ryanair är ett annat populärt lågprisflygbolag som flyger direkt mellan Ajaccio och Lille. De erbjuder fantastiska erbjudanden på biljetter, vilket gör att du kan spara pengar på din resa.
 • Air Corsica - Air Corsica tillhandahåller direkt flyg från Ajaccio till Lille, vilket erbjuder ett bekvämt resealternativ för passagerare. Med sin utmärkta service och konkurrenskraftiga priser är Air Corsica ett pålitligt val för din resa.
 • Air France - Air France, Frankrikes nationella flygbolag, driver också direktflyg mellan Ajaccio och Lille. Med sitt omfattande nätverk och rykte om kvalitetsservice erbjuder Air France en bekväm och bekväm reseupplevelse.

Dessa flygbolag erbjuder en rad flygtidtabeller att välja mellan, vilket säkerställer flexibilitet för dina resplaner. Kom ihåg att kolla deras officiella webbplatser för den senaste informationen om flygtillgänglighet, rabatter och tilläggstjänster.

Om du bokar ett direktflyg från Ajaccio till Lille kan du nå din destination snabbt och effektivt, utan krångel med mellanlandningar. Så oavsett om du är på väg till Lille i affärer eller för att utforska stadens rika kulturarv, överväg dessa flygbolag för en prisvärd och stressfri reseupplevelse.

Flygbolag Veckodagar Klass Pris
Volotea

Volotea

Söndag
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag

lågprisflygbolag

Schema för direktflyg mellan Ajaccio och Lille

Utforska tidtabeller för direktflyg mellan Ajaccio Napoleon Bonaparte flygplats och Lille flygplats för att hitta de bästa priserna.

Insikter i kostnader för direktflyg för {route}

Prisvärda direktflyg kan hittas från Ajaccio Napoleon Bonaparte flygplats till Lille flygplats, med priser från 0€. De mest ekonomiska priserna förekommer vanligtvis i Maj, vilket speglar trenden för de lägsta månadspriserna från användarsökningar.

€140 Ungefär

Jan
€213
Feb
€172
Mars
€181
April
€195
Maj
Juni
€461
Juli
€219
Aug
€41
Sep
€108
Okt
€101
Nov
Dec

Typisk kostnad för biljetter från Ajaccio Napoleon Bonaparte flygplats till Lille flygplats

Plan som trafikerar denna {route}

Undersök avståndet som flygplanet kan täcka, antalet säten det erbjuder, och de olika klasserna som tillhandahålls för denna resa.

Detaljer om flygningen

 • ticket

  Billigaste flyget hittat

  -
 • clock

  Genomsnittlig flygtid

  2:00m h
 • checkmark-calendar

  Billigaste månaden för en flygning

  Maj
 • send

  Mest populära flygbolaget

  Volotea
 • regular-calendar

  Flyg per vecka

  5

Avgår från Ajaccio Napoleon Bonaparte flygplats (AJA)

Show all flight from BCN →
route-pointer
Lille flygplats

belgium
Ankommer till Lille flygplats (LIL)

Visa alla flyg från LIL →

Vanliga frågor (FAQ)

Hur långt är flygavståndet mellan Ajaccio och Lille?

Avståndet i luftlinje från Ajaccio till Lille är ungefär 1060 kilometer.

Vilket är det föredragna flygbolaget för passagerare som reser på denna sträcka?

Resenärer berömmer ofta Volotea som det främsta valet för flyg från Ajaccio till Lille, med hänvisning till dess enastående service och konsekvent punktliga prestanda.

Hur mycket kostar en typisk flygresa från Ajaccio Napoleon Bonaparte flygplats till Lille flygplats?

Resenärer som söker ekonomiska alternativ kommer att upptäcka att startpriset för en direktflygning från Ajaccio Napoleon Bonaparte flygplats till Lille flygplats kan vara så förmånligt som 0€. Dessa priser är vanligtvis tillgängliga under lågtrafikperioden Maj. Omvänt, under högtrafikperioden Juni, når kostnaden för en liknande direktflygning ofta ett genomsnitt på 469€.

Vad är antalet operatörer som tillhandahåller direkt tjänster från Ajaccio till Lille?

När man reser nonstop från Ajaccio till Lille har passagerarna valet av 1 olika flygbolag, var och en erbjuder en unik kombination av bekvämlighet och service, med ansedda flygbolag som Volote bland alternativen.

Hur lång är flygningen från Ajaccio Napoleon Bonaparte flygplats till Lille flygplats?

Att resa från Ajaccio Napoleon Bonaparte flygplats till Lille flygplats tar vanligtvis en tid nära 2h 00m. Denna tidsuppskattning inkluderar avgång, flygning på marschhöjd och nedstigningen som leder till landning.

5 FÖRDELAR MED ATT BOKA FLYG MED Flygskanner

1

Vi söker efter de bästa flygerbjudandena

2

Vi tar inte ut några extra avgifter eller provision

3

Vi samarbetar med många partners för att erbjuda dig de bästa priserna

4

Flygskanner samarbetar uteslutande med etablerade och pålitliga företag

5

Håll dig informerad om de senaste toppaffärerna. Välj din destination och få uppdateringar om eventuella prisförändringar

Recensioner

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 recensioner)

Fantastiskt verktyg för att hitta de billigaste flygen. Användarvänligt gränssnitt och snabba resultat. Flygskanner gör reseplanering enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flygskanner levererar konsekvent de bästa flygerbjudandena. Dess omfattande sökmotor är oöverträffad. Sparade mig tid och pengar!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Hittade flyg jag inte kunde hitta någon annanstans, tack vare Flygskanner. Det är effektivt, pålitligt och enkelt att använda.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Varje gång jag använder Flygskanner hittar jag dolda pärlor. Det har ett brett urval av flygbolag och destinationer. Enastående verktyg för resenärer.

star
star
star
star
star
5

Marko

Att boka med Flygskanner är alltid en smidig process. Det erbjuder tydliga alternativ och hjälper mig att fatta de bästa resebesluten.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flygskanner överträffade mina förväntningar. Inte bara hittade jag billiga flyg, men kundservicen var också toppklass. Ett måste för resenärer.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flygskanner förenklar reseplaneringen. Dess intuitiva design och stora flygalternativ har gjort det till mitt favoritverktyg för prisvärda resor.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella