Hitta billiga flyg från Ajaccio till Paris

Denna direktflygning trafikeras av 1 flygbolag

route-map jet
France
AJA Ajaccio
route-path route-path
France
CDG Paris

Avstånd 578 mil (930 km)

Flygtid 1h 50m

Prisvärda flygbolag som erbjuder direktflyg från Ajaccio till Paris

Om du letar efter ett kostnadseffektivt sätt att resa från Ajaccio, Korsika till den livliga franska huvudstaden Paris, behöver du inte leta längre. Flera flygbolag erbjuder fickvänliga direktflyg, vilket säkerställer att du kan nå din önskade destination snabbt och effektivt. Här är några av de prisvärda flygbolagen som erbjuder direktflyg från Ajaccio Napoleon Bonaparte flygplats till Charles de Gaulle internationella flygplats i Paris:

 • Air France: Som Frankrikes nationella flygbolag driver Air France många flygningar mellan Ajaccio och Paris. Med sitt omfattande nätverk och konkurrenskraftiga priser garanterar detta pålitliga flygbolag en bekväm resa för budgetmedvetna resenärer.
 • easyJet: Känt för sin prisvärdhet är easyJet ett populärt val för resenärer som letar efter billiga flygresor. EasyJet erbjuder en rad flygtider och flexibla alternativ, och låter dig anpassa dina resplaner samtidigt som kostnaderna är låga.
 • Ryanair: Ryanair är känt för sina låga priser och ansluter Ajaccio till Paris med reguljära direktflyg. Tack vare sitt tillvägagångssätt utan krusiduller låter detta budgetflygbolag dig njuta av betydande besparingar utan att kompromissa med bekvämligheten.
 • Volotea: Med sitt fokus på regionala förbindelser erbjuder Volotea prisvärda flyg mellan Ajaccio och Paris. Som ett kundcentrerat flygbolag säkerställer Volotea en trevlig reseupplevelse samtidigt som det erbjuder konkurrenskraftiga priser.
 • Air Corsica: Verksamhet som det regionala flygbolaget på Korsika, Air Corsica erbjuder direktflyg från Ajaccio till Paris. Med sitt starka engagemang för kundnöjdhet erbjuder detta flygbolag överkomliga priser och en bekväm resa för resenärer.

Dessa flygbolag erbjuder en rad alternativ för att passa din budget och dina resepreferenser. Genom att erbjuda direktflyg mellan Ajaccio och Paris gör de resandet mellan dessa två charmiga destinationer enkelt och prisvärt. Så oavsett om du planerar en affärsresa eller en avkopplande semester, boka dina biljetter med dessa prisvärda flygbolag och upplev en sömlös resa från Ajaccio till den pulserande staden Paris.

Flygbolag Veckodagar Klass Pris
easyJet

easyJet

Söndag
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag

lågprisflygbolag

Kontinuerligt flygschema mellan Ajaccio och Paris

Undersök schemat för direktflyg mellan Ajaccio Napoleon Bonaparte flygplats och Paris - Charles de Gaulle flygplats för att utvärdera prisskillnader.

Information om biljettpriser för direktresor längs denna sträcka

Resenärer som vill spara pengar kan hitta en direktresa från Ajaccio Napoleon Bonaparte flygplats till Paris - Charles de Gaulle flygplats med priser som börjar på 0€ under November, som fastställts genom noggrann analys av användarsökningar efter de mest prisvärda tur- och returresorna.

€121 Ungefär

Jan
€179
Feb
€145
Mars
€152
April
€164
Maj
€166
Juni
€139
Juli
€137
Aug
€166
Sep
€114
Okt
€96
Nov
Dec

Ungefärliga avgifter för resor mellan Ajaccio Napoleon Bonaparte flygplats och Paris - Charles de Gaulle flygplats

Modeller av flygplan som betjänar denna {route}

Utforska mångfalden av flygplan, deras sittkapacitet och de klasser som erbjuds på denna specifika rutt.

 • Air France

  Air France

  Sky Team
  säten (alla ekonomi)
 • Air Corsica

  Air Corsica

  säten (alla ekonomi)
 • TUI Airlines Belgium

  TUI Airlines Belgium

  säten (alla ekonomi)

Översikt av detaljerna för {route}

 • ticket

  Billigaste flyget hittat

  -
 • clock

  Genomsnittlig flygtid

  1:50m h
 • checkmark-calendar

  Billigaste månaden för en flygning

  November
 • send

  Mest populära flygbolaget

  easyJet
 • regular-calendar

  Flyg per vecka

  7

Avgår från Ajaccio Napoleon Bonaparte flygplats (AJA)

Show all flight from BCN →
route-pointer
Paris - Charles de Gaulle flygplats

belgium
Ankommer till Paris - Charles de Gaulle flygplats (CDG)

Visa alla flyg från CDG →

Vanliga frågor (FAQ)

Hur långt är det från Ajaccio till Paris?

Ungefär 930 kilometer skiljer Ajaccio från Paris.

På denna specifika rutt, vilket flygbolag har högst popularitet?

Många passagerare väljer easyJet för dess pålitliga service och höga nivåer av kundnöjdhet när de letar efter direktflyg som förbinder Ajaccio och Paris.

Hur mycket kostar en typisk flygresa från Ajaccio till Paris?

Vanligtvis kan en direktflygning från Ajaccio Napoleon Bonaparte flygplats till Paris - Charles de Gaulle flygplats säkras till det budgetvänliga priset 0€, särskilt under månaden November. Däremot, under högsäsongen i Januari, stiger det normala biljettpriset vanligtvis till ungefär 183€.

Vad är antalet operatörer som tillhandahåller direkttjänster mellan Ajaccio och Paris?

För närvarande finns det 1 flygbolag tillgängliga för resenärer som väljer ett direktflyg från Ajaccio till Paris. Framför allt är flygbolag som easyJe kända för sitt engagemang för att säkerställa en smidig och oavbruten resa.

Vad är flygtiden mellan Ajaccio Napoleon Bonaparte flygplats och Paris - Charles de Gaulle flygplats i timmar?

En typisk direktresa från Ajaccio Napoleon Bonaparte flygplats till Paris - Charles de Gaulle flygplats tar vanligtvis runt 1h 50m, vilket möjliggör en effektiv planering av din resplan.

5 FÖRDELAR MED ATT BOKA FLYG MED Flygskanner

1

Vi söker efter de bästa flygerbjudandena

2

Vi tar inte ut några extra avgifter eller provision

3

Vi samarbetar med många partners för att erbjuda dig de bästa priserna

4

Flygskanner samarbetar uteslutande med etablerade och pålitliga företag

5

Håll dig informerad om de senaste toppaffärerna. Välj din destination och få uppdateringar om eventuella prisförändringar

Recensioner

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 recensioner)

Fantastiskt verktyg för att hitta de billigaste flygen. Användarvänligt gränssnitt och snabba resultat. Flygskanner gör reseplanering enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flygskanner levererar konsekvent de bästa flygerbjudandena. Dess omfattande sökmotor är oöverträffad. Sparade mig tid och pengar!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Hittade flyg jag inte kunde hitta någon annanstans, tack vare Flygskanner. Det är effektivt, pålitligt och enkelt att använda.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Varje gång jag använder Flygskanner hittar jag dolda pärlor. Det har ett brett urval av flygbolag och destinationer. Enastående verktyg för resenärer.

star
star
star
star
star
5

Marko

Att boka med Flygskanner är alltid en smidig process. Det erbjuder tydliga alternativ och hjälper mig att fatta de bästa resebesluten.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flygskanner överträffade mina förväntningar. Inte bara hittade jag billiga flyg, men kundservicen var också toppklass. Ett måste för resenärer.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flygskanner förenklar reseplaneringen. Dess intuitiva design och stora flygalternativ har gjort det till mitt favoritverktyg för prisvärda resor.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella