Aguascalientes till Chicago direktflyg

Antalet flygbolag som driver denna direktflygning är 1.

route-map jet
Mexico
AGU Aguascalientes
route-path route-path
United States
MDW Chicago

Avstånd 1633 mil (2627 km)

Flygtid 3h 48m

Aguascalientes, en stad i centrala Mexiko, är hem för Lic. Jesús Terán Peredo internationella flygplats. Om du funderar på att flyga från Aguascalientes till den pulserande staden Chicago, finns det flera flygbolag som erbjuder billiga direktflyg för att göra din resa problemfri.

 • Volaris är ett populärt mexikanskt lågprisbolag som flyger direkt från Aguascalientes till Chicago. Med sina överkomliga priser och utmärkt service är Volaris ett utmärkt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
 • Om du letar efter en sömlös reseupplevelse, Interjet är ett annat flygbolag som erbjuder direktflyg från Aguascalientes till Chicago. Interjet är känt för sin förstklassiga kundservice och bekväma hytter och garanterar en trevlig resa.
 • Aeromexico, Mexikos flagga flygbolag, erbjuder också direktflyg mellan Aguascalientes och Chicago. Med sitt omfattande nätverk och rykte för tillförlitlighet är Aeromexico ett pålitligt val för resenärer.
 • United Airlines erbjuder direktflyg från Aguascalientes till Chicago också. Som ett av de största flygbolagen i världen erbjuder United Airlines en rad bekvämligheter och bekväma förbindelser för att säkerställa en smidig reseupplevelse.

Oavsett om du reser i affärer eller på nöjes skull, dessa flygbolag tillhandahålla en rad alternativ för att passa dina behov. Från budgetvänliga priser till överlägsen kundservice, att flyga från Aguascalientes till Chicago har aldrig varit enklare eller billigare. Så om du är redo för ett äventyr i Windy City, boka ditt flyg med ett av dessa välrenommerade flygbolag och gör dig redo att utforska Chicagos livliga gator, kulturattraktioner och ikoniska skyline.

Flygbolag Veckodagar Klass Pris
Volaris

Volaris

Söndag
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag

1 dagliga flyg

lågprisflygbolag

Kontinuerligt flygschema mellan Aguascalientes och Chicago

Undersök schemat för direktflyg mellan Lic. Jesús Terán Peredo internationella flygplats och Midway International Airport för att utvärdera prisskillnader.

Flyg Flygbolag Mån Tis Ons Tor Fre Lör Sön
Y4 908
Volaris

Volaris

Su
Mo
17:40
Tu
We
17:40
Th
Fr
17:40
Sa

Information om biljettpriser för direktresor längs denna sträcka

Resenärer som vill spara pengar kan hitta en direktresa från Lic. Jesús Terán Peredo internationella flygplats till Midway International Airport med priser som börjar på 0€ under Maj, som fastställts genom noggrann analys av användarsökningar efter de mest prisvärda tur- och returresorna.

€338 Ungefär

Jan
€440
Feb
€357
Mars
€374
April
€405
Maj
Juni
€636
Juli
€422
Aug
€437
Sep
€225
Okt
€291
Nov
Dec
€466

Ungefärliga avgifter för resor mellan Lic. Jesús Terán Peredo internationella flygplats och Midway International Airport

Plan som trafikerar denna {route}

Undersök avståndet som flygplanet kan täcka, antalet säten det erbjuder, och de olika klasserna som tillhandahålls för denna resa.

 • A320neo

  A320neo

  Volaris
  186 säten (alla ekonomi)

Detaljer om flygningen

 • ticket

  Billigaste flyget hittat

  -
 • clock

  Genomsnittlig flygtid

  3:48m h
 • checkmark-calendar

  Billigaste månaden för en flygning

  Maj
 • send

  Mest populära flygbolaget

  Volaris
 • regular-calendar

  Flyg per vecka

  5

Avgår från Lic. Jesús Terán Peredo internationella flygplats (AGU)

Show all flight from BCN →
route-pointer
Midway International Airport

belgium
Ankommer till Midway International Airport (MDW)

Visa alla flyg från MDW →

Vanliga frågor (FAQ)

Hur långt är det från Aguascalientes till Chicago?

Ungefär 2627 kilometer skiljer Aguascalientes från Chicago.

Vilket är det föredragna flygbolaget för passagerare som reser på denna sträcka?

Resenärer berömmer ofta Volaris som det främsta valet för flyg från Aguascalientes till Chicago, med hänvisning till dess enastående service och konsekvent punktliga prestanda.

Hur mycket kostar en typisk flygresa från Lic. Jesús Terán Peredo internationella flygplats till Midway International Airport?

Resenärer som söker ekonomiska alternativ kommer att upptäcka att startpriset för en direktflygning från Lic. Jesús Terán Peredo internationella flygplats till Midway International Airport kan vara så förmånligt som 0€. Dessa priser är vanligtvis tillgängliga under lågtrafikperioden Maj. Omvänt, under högtrafikperioden Juni, når kostnaden för en liknande direktflygning ofta ett genomsnitt på 645€.

Vad är antalet operatörer som tillhandahåller direkt tjänster från Aguascalientes till Chicago?

När man reser nonstop från Aguascalientes till Chicago har passagerarna valet av 1 olika flygbolag, var och en erbjuder en unik kombination av bekvämlighet och service, med ansedda flygbolag som Volari bland alternativen.

Vad är flygtiden mellan Lic. Jesús Terán Peredo internationella flygplats och Midway International Airport i timmar?

En typisk direktresa från Lic. Jesús Terán Peredo internationella flygplats till Midway International Airport tar vanligtvis runt 3h 48m, vilket möjliggör en effektiv planering av din resplan.

5 FÖRDELAR MED ATT BOKA FLYG MED Flygskanner

1

Vi söker efter de bästa flygerbjudandena

2

Vi tar inte ut några extra avgifter eller provision

3

Vi samarbetar med många partners för att erbjuda dig de bästa priserna

4

Flygskanner samarbetar uteslutande med etablerade och pålitliga företag

5

Håll dig informerad om de senaste toppaffärerna. Välj din destination och få uppdateringar om eventuella prisförändringar

Recensioner

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 recensioner)

Fantastiskt verktyg för att hitta de billigaste flygen. Användarvänligt gränssnitt och snabba resultat. Flygskanner gör reseplanering enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flygskanner levererar konsekvent de bästa flygerbjudandena. Dess omfattande sökmotor är oöverträffad. Sparade mig tid och pengar!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Hittade flyg jag inte kunde hitta någon annanstans, tack vare Flygskanner. Det är effektivt, pålitligt och enkelt att använda.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Varje gång jag använder Flygskanner hittar jag dolda pärlor. Det har ett brett urval av flygbolag och destinationer. Enastående verktyg för resenärer.

star
star
star
star
star
5

Marko

Att boka med Flygskanner är alltid en smidig process. Det erbjuder tydliga alternativ och hjälper mig att fatta de bästa resebesluten.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flygskanner överträffade mina förväntningar. Inte bara hittade jag billiga flyg, men kundservicen var också toppklass. Ett måste för resenärer.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flygskanner förenklar reseplaneringen. Dess intuitiva design och stora flygalternativ har gjort det till mitt favoritverktyg för prisvärda resor.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella