Huvudstad federal till Punta del Este billiga flyg

Antalet flygbolag som driver denna direktflygning är 1.

route-map jet
Argentina
AEP Huvudstad federal
route-path route-path
Uruguay
PDP Punta del Este

Avstånd 201 mil (323 km)

Flygtid 0h 55m

Rubrik: Billiga direktflyg från Capital Federal till Punta del Este Introduktion: Om du planerar en resa från Argentinas livliga huvudstad, Buenos Aires, till den fantastiska kuststaden Punta del Este i Uruguay, kommer du att vara glad att veta att det finns flera flygbolag som erbjuder prisvärda direktflyg mellan dessa två destinationer. Oavsett om du är en fritidsresenär som vill njuta av solen på Punta del Estes orörda stränder eller en affärsresenär med ett stramt schema, är dessa flygbolag här för att göra din resa trevlig och bekväm. Flygbolag med billiga direktflyg: 1. Aerolíneas Argentinas: Argentinas nationella flygbolag, Aerolíneas Argentinas, erbjuder reguljära direktflyg från Jorge Newbery Airfield till Capitán de Corbeta Carlos A. Curbelo International Airport. Aerolíneas Argentinas är känt för sin tillförlitlighet och bekväma hytter och erbjuder en utmärkt reseupplevelse. Besök deras officiella hemsida på [webbplatslänk] för bokningsdetaljer. 2. LATAM Airlines: Ett annat populärt val för resenärer, LATAM Airlines erbjuder budgetvänliga direktflyg mellan Buenos Aires och Punta del Este. Med ett brett utbud av flygalternativ, både dag och natt, säkerställer LATAM Airlines flexibilitet för passagerare. Besök deras officiella hemsida på [webbplatslänk] för att kontrollera scheman och göra bokningar. 3. Amaszonas Uruguay: Amaszonas Uruguay erbjuder en mer exklusiv upplevelse och erbjuder direktflyg från Jorge Newbery Airfield till Punta del Este. Med mindre flygplan erbjuder detta flygbolag personlig service och en mysig atmosfär. För mer information och bokning, besök deras officiella hemsida på [webbplatslänk]. 4. Flybondi: För budgetmedvetna resenärer är Flybondi ett populärt val. Detta lågprisflygbolag flyger direkt från Buenos Aires till Punta del Este, med fokus på överkomliga priser utan att kompromissa med säkerhet eller komfort. För billiga priser och enkel bokning, besök deras officiella hemsida på [webbplatslänk]. Slutsats: Med dessa flygbolag som erbjuder billiga direktflyg från Capital Federal (Jorge Newbery Airfield) till Punta del Este (Capitán de Corbeta Carlos A. Curbelo International Airport), är din resa till denna vackra kustdestination bara ett flyg bort. Välj det flygbolag som passar dina behov, boka dina biljetter och gör dig redo att utforska de fantastiska stränderna och den livliga atmosfären i Punta del Este. Trevlig resa!
Flygbolag Veckodagar Klass Pris
Aerolineas Argentinas

Aerolineas Argentinas

Söndag
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag

1-2 dagliga flyg

businessklass tillgänglig

Kontinuerligt flygschema mellan Huvudstad federal och Punta del Este

Undersök schemat för direktflyg mellan Jorge Newbery flygfält och Capitán de Corbeta Carlos A. Curbelo internationella flygplats för att utvärdera prisskillnader.

Flyg Flygbolag Mån Tis Ons Tor Fre Lör Sön
AR 1350
Aerolineas Argentinas

Aerolineas Argentinas

Su
09:40
Mo
10:20
Tu
We
Th
09:40
Fr
10:20
Sa
09:40
AR 1352
Aerolineas Argentinas

Aerolineas Argentinas

Su
12:40
Mo
12:40
Tu
12:40
We
12:40
Th
12:40
Fr
12:40
Sa
12:40

Information om biljettpriser för direktresor längs denna sträcka

Resenärer som vill spara pengar kan hitta en direktresa från Jorge Newbery flygfält till Capitán de Corbeta Carlos A. Curbelo internationella flygplats med priser som börjar på 195€ under Juli, som fastställts genom noggrann analys av användarsökningar efter de mest prisvärda tur- och returresorna.

€301 Ungefär

Jan
€319
Feb
€259
Mars
€271
April
€293
Maj
€322
Juni
€285
Juli
€192
Aug
€283
Sep
€210
Okt
€432
Nov
€359
Dec
€388

Ungefärliga avgifter för resor mellan Jorge Newbery flygfält och Capitán de Corbeta Carlos A. Curbelo internationella flygplats

Modeller av flygplan som betjänar denna {route}

Utforska mångfalden av flygplan, deras sittkapacitet och de klasser som erbjuds på denna specifika rutt.

 • Aerolineas Argentinas

  Aerolineas Argentinas

  Sky Team
  säten (alla ekonomi)
 • Boeing 737-800 Passenger

  Boeing 737-800 Passenger

  Aerolineas Argentinas
  165 säten (alla ekonomi)
 • Boeing 737 Mixed Configuration

  Boeing 737 Mixed Configuration

  Aerolineas Argentinas
  76 säten (alla ekonomi)
 • Embraer 190

  Embraer 190

  Aerolineas Argentinas
  96 säten (alla ekonomi)
 • Boeing 737-700 Mixed Configuration/BBJC

  Boeing 737-700 Mixed Configuration/BBJC

  Aerolineas Argentinas
  128 säten (alla ekonomi)

Översikt av detaljerna för {route}

 • ticket

  Billigaste flyget hittat

  192€
 • clock

  Genomsnittlig flygtid

  00:32 h
 • checkmark-calendar

  Billigaste månaden för en flygning

  Juli
 • send

  Mest populära flygbolaget

  Aerolineas Argentinas
 • regular-calendar

  Flyg per vecka

  7

Avgår från Jorge Newbery flygfält (AEP)

Show all flight from BCN →
route-pointer

belgium
Ankommer till Capitán de Corbeta Carlos A. Curbelo internationella flygplats (PDP)

Visa alla flyg från PDP →

Vanliga frågor (FAQ)

Hur långt är det från Huvudstad federal till Punta del Este?

Ungefär 323 kilometer skiljer Huvudstad federal från Punta del Este.

Vilket är det föredragna flygbolaget för passagerare som reser på denna sträcka?

Resenärer berömmer ofta Aerolineas Argentinas som det främsta valet för flyg från Huvudstad federal till Punta del Este, med hänvisning till dess enastående service och konsekvent punktliga prestanda.

Hur mycket kostar en typisk flygresa från Jorge Newbery flygfält till Capitán de Corbeta Carlos A. Curbelo internationella flygplats?

Resenärer som söker ekonomiska alternativ kommer att upptäcka att startpriset för en direktflygning från Jorge Newbery flygfält till Capitán de Corbeta Carlos A. Curbelo internationella flygplats kan vara så förmånligt som 195€. Dessa priser är vanligtvis tillgängliga under lågtrafikperioden Juli. Omvänt, under högtrafikperioden Oktober, når kostnaden för en liknande direktflygning ofta ett genomsnitt på 439€.

Vad är antalet operatörer som tillhandahåller direkttjänster mellan Huvudstad federal och Punta del Este?

För närvarande finns det 1 flygbolag tillgängliga för resenärer som väljer ett direktflyg från Huvudstad federal till Punta del Este. Framför allt är flygbolag som Aerolineas Argentina kända för sitt engagemang för att säkerställa en smidig och oavbruten resa.

Hur lång är flygningen från Jorge Newbery flygfält till Capitán de Corbeta Carlos A. Curbelo internationella flygplats?

Att resa från Jorge Newbery flygfält till Capitán de Corbeta Carlos A. Curbelo internationella flygplats tar vanligtvis en tid nära 0h 55m. Denna tidsuppskattning inkluderar avgång, flygning på marschhöjd och nedstigningen som leder till landning.

5 FÖRDELAR MED ATT BOKA FLYG MED Flygskanner

1

Vi söker efter de bästa flygerbjudandena

2

Vi tar inte ut några extra avgifter eller provision

3

Vi samarbetar med många partners för att erbjuda dig de bästa priserna

4

Flygskanner samarbetar uteslutande med etablerade och pålitliga företag

5

Håll dig informerad om de senaste toppaffärerna. Välj din destination och få uppdateringar om eventuella prisförändringar

Recensioner

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 recensioner)

Fantastiskt verktyg för att hitta de billigaste flygen. Användarvänligt gränssnitt och snabba resultat. Flygskanner gör reseplanering enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flygskanner levererar konsekvent de bästa flygerbjudandena. Dess omfattande sökmotor är oöverträffad. Sparade mig tid och pengar!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Hittade flyg jag inte kunde hitta någon annanstans, tack vare Flygskanner. Det är effektivt, pålitligt och enkelt att använda.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Varje gång jag använder Flygskanner hittar jag dolda pärlor. Det har ett brett urval av flygbolag och destinationer. Enastående verktyg för resenärer.

star
star
star
star
star
5

Marko

Att boka med Flygskanner är alltid en smidig process. Det erbjuder tydliga alternativ och hjälper mig att fatta de bästa resebesluten.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flygskanner överträffade mina förväntningar. Inte bara hittade jag billiga flyg, men kundservicen var också toppklass. Ett måste för resenärer.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flygskanner förenklar reseplaneringen. Dess intuitiva design och stora flygalternativ har gjort det till mitt favoritverktyg för prisvärda resor.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella