Xingyi till Huizhou direktflyg

Antalet flygbolag som driver denna direktflygning är 1.

route-map jet
China
ACX Xingyi
route-path route-path
China
HUZ Huizhou

Avstånd 613 mil (985 km)

Flygtid 1h 50m

Flygbolag med billiga direktflyg från Xingyi till Huizhou

Om du planerar en resa från Xingyi, en vacker stad i Kinas Guizhou-provins, till Huizhou, en livlig stad i Guangdong, kommer du att vara glad att veta att det finns flera flygbolag som erbjuder prisvärda direktflyg mellan de två destinationerna. Oavsett om du reser i affärer eller på nöje, garanterar dessa flygbolag en bekväm och bekväm resa.

1. China Southern Airlines

China Southern Airlines, ett av Kinas stora flygbolag, flyger direkt från flygplatsen Xingyi Wanfenglin till Huizhou Pingtan flygplats. China Southern Airlines är känt för sin utmärkta service och omfattande ruttnätverk och erbjuder konkurrenskraftiga priser och en rad bekvämligheter för att förbättra din reseupplevelse. Om du vill boka ditt flyg eller lära dig mer besöker du China Southern Airlines.

2. Shenzhen Airlines

Shenzhen Airlines, ett populärt kinesiskt flygbolag, erbjuder också direktflyg från Xingyi till Huizhou. Med sitt engagemang för säkerhet och effektivitet erbjuder Shenzhen Airlines prisvärda biljetter utan att kompromissa med kvaliteten. För att kontrollera flygtidtabellerna och säkra dina platser, besök Shenzhen Airliness officiella webbplats.

3. Guangxi Beibu Gulf Airlines

Guangxi Beibu Gulf Airlines förbinder Xingyi och Huizhou med direktflyg som är lätta på plånboken. Med fokus på kundnöjdhet och punktlighet erbjuder detta regionala flygbolag ett bekvämt resealternativ för dem som söker budgetvänliga flygresor. För mer information och bokningsinformation, besök deras hemsida: Guangxi Beibu Gulf Airlines.

Dessa flygbolag erbjuder en rad alternativ för resenärer som vill flyga från Xingyi till Huizhou till ett överkomligt pris. Med konkurrenskraftiga priser och bekväma scheman kan du få ut så mycket som möjligt av din resa utan att behöva ta itu. Så fortsätt och utforska alternativen som erbjuds av dessa flygbolag för att planera din resa sömlöst!

Flygbolag Veckodagar Klass Pris
China United Airlines

China United Airlines

Söndag
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag

1 dagliga flyg

lågprisflygbolag

Kontinuerligt flygschema mellan Xingyi och Huizhou

Undersök schemat för direktflyg mellan Xingyi Wanfenglin flygplats och Huizhou Pingtan flygplats för att utvärdera prisskillnader.

Flyg Flygbolag Mån Tis Ons Tor Fre Lör Sön
KN 2961
China United Airlines

China United Airlines

Su
20:00
Mo
20:00
Tu
20:00
We
20:00
Th
20:00
Fr
20:00
Sa
20:00

Plan som trafikerar denna {route}

Undersök avståndet som flygplanet kan täcka, antalet säten det erbjuder, och de olika klasserna som tillhandahålls för denna resa.

 • Boeing 737 Passenger

  Boeing 737 Passenger

  China United Airlines
  176 säten (alla ekonomi)

Översikt av detaljerna för {route}

 • ticket

  Billigaste flyget hittat

  -
 • clock

  Genomsnittlig flygtid

  1:50m h
 • checkmark-calendar

  Billigaste månaden för en flygning

  -
 • send

  Mest populära flygbolaget

  China United Airlines
 • regular-calendar

  Flyg per vecka

  7

Avgår från Xingyi Wanfenglin flygplats (ACX)

Show all flight from BCN →
route-pointer

belgium
Ankommer till Huizhou Pingtan flygplats (HUZ)

Visa alla flyg från HUZ →

Vanliga frågor

Hur långt är det från Xingyi till Huizhou?

Ungefär 985 kilometer skiljer Xingyi från Huizhou.

Vilket är det föredragna flygbolaget för passagerare som reser på denna sträcka?

Resenärer berömmer ofta China United Airlines som det främsta valet för flyg från Xingyi till Huizhou, med hänvisning till dess enastående service och konsekvent punktliga prestanda.

Hur mycket kostar en typisk flygresa från Xingyi till Huizhou?

Vanligtvis kan en direktflygning från Xingyi Wanfenglin flygplats till Huizhou Pingtan flygplats säkras till det budgetvänliga priset 0€, särskilt under månaden -. Däremot, under högsäsongen i -, stiger det normala biljettpriset vanligtvis till ungefär 0€.

Vad är antalet operatörer som tillhandahåller direkt tjänster från Xingyi till Huizhou?

När man reser nonstop från Xingyi till Huizhou har passagerarna valet av 1 olika flygbolag, var och en erbjuder en unik kombination av bekvämlighet och service, med ansedda flygbolag som China United Airline bland alternativen.

Vad är flygtiden mellan Xingyi Wanfenglin flygplats och Huizhou Pingtan flygplats i timmar?

En typisk direktresa från Xingyi Wanfenglin flygplats till Huizhou Pingtan flygplats tar vanligtvis runt 1h 50m, vilket möjliggör en effektiv planering av din resplan.

5 FÖRDELAR MED ATT BOKA FLYG MED Flygskanner

1

Vi söker efter de bästa flygerbjudandena

2

Vi tar inte ut några extra avgifter eller provision

3

Vi samarbetar med många partners för att erbjuda dig de bästa priserna

4

Flygskanner samarbetar uteslutande med etablerade och pålitliga företag

5

Håll dig informerad om de senaste toppaffärerna. Välj din destination och få uppdateringar om eventuella prisförändringar

Recensioner

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 recensioner)

Fantastiskt verktyg för att hitta de billigaste flygen. Användarvänligt gränssnitt och snabba resultat. Flygskanner gör reseplanering enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flygskanner levererar konsekvent de bästa flygerbjudandena. Dess omfattande sökmotor är oöverträffad. Sparade mig tid och pengar!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Hittade flyg jag inte kunde hitta någon annanstans, tack vare Flygskanner. Det är effektivt, pålitligt och enkelt att använda.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Varje gång jag använder Flygskanner hittar jag dolda pärlor. Det har ett brett urval av flygbolag och destinationer. Enastående verktyg för resenärer.

star
star
star
star
star
5

Marko

Att boka med Flygskanner är alltid en smidig process. Det erbjuder tydliga alternativ och hjälper mig att fatta de bästa resebesluten.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flygskanner överträffade mina förväntningar. Inte bara hittade jag billiga flyg, men kundservicen var också toppklass. Ett måste för resenärer.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flygskanner förenklar reseplaneringen. Dess intuitiva design och stora flygalternativ har gjort det till mitt favoritverktyg för prisvärda resor.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella