Nantucket till New York City Billiga flyg

Antalet flygbolag som driver denna direktflygning är 2.

route-map jet
United States
ACK Nantucket
route-path route-path
United States
LGA New York City

Avstånd 202 mil (325 km)

Flygtid 1h 25m

Billiga direktflyg från Nantucket till New York City

Om du planerar en resa från den pittoreska ön Nantucket till den livliga staden New York, kanske du undrar vilka flygbolag som erbjuder prisvärda direktflyg. Lyckligtvis erbjuder flera flygbolag bekväma och prisvärda alternativ för denna populära rutt.

Flygbolag som erbjuder direktflyg:

 • JetBlue: JetBlue är känt för sin utmärkta service och konkurrenskraftiga priser och flyger direkt mellan Nantucket Memorial Airport och LaGuardia Airport. Med sina bekväma hytter och omfattande bekvämligheter under flygningen garanterar JetBlue en trevlig resa för resenärer.
 • Delta Air Lines: Delta är ett annat välrenommerat flygbolag som flyger direkt från Nantucket till New York City. Med fokus på kundnöjdhet erbjuder Delta en rad flygalternativ, inklusive flexibla tidtabeller och bekväma anslutningar, vilket gör det till ett utmärkt val för resenärer.
 • American Airlines: Som ett av de största flygbolagen globalt betjänar American Airlines denna rutt med direktflyg. Med sitt omfattande nätverk och moderna flotta kan passagerare njuta av en bekväm och effektiv resa från Nantucket till New York City.

Med dessa flygbolag som erbjuder billiga direktflyg, har resande mellan Nantucket och New York City aldrig varit mer bekvämt och prisvärt. Oavsett om du besöker familjen, utforskar staden eller är på väg på en affärsresa erbjuder dessa flygbolag utmärkta alternativ för att passa alla resenärers behov.

Kom ihåg att kolla de officiella webbplatserna för JetBlue, Delta Air Lines och American Airlines för de senaste flygtidtabellerna, priserna och eventuella ytterligare detaljer du kan behöva för din resa. God resa!

Flygbolag Veckodagar Klass Pris
Delta Air Lines

Delta Air Lines

Söndag
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag

JetBlue Airways

JetBlue Airways

Söndag
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag

lågprisflygbolag

Schema för direktflyg mellan Nantucket och New York City

Utforska tidtabeller för direktflyg mellan Nantucket Memorial Airport och LaGuardia flygplats för att hitta de bästa priserna.

Insikter i kostnader för direktflyg för {route}

Prisvärda direktflyg kan hittas från Nantucket Memorial Airport till LaGuardia flygplats, med priser från 0€. De mest ekonomiska priserna förekommer vanligtvis i Maj, vilket speglar trenden för de lägsta månadspriserna från användarsökningar.

€180 Ungefär

Jan
€146
Feb
€119
Mars
€124
April
€134
Maj
Juni
€139
Juli
€183
Aug
€173
Sep
€173
Okt
€173
Nov
Dec
€801

Ungefärliga avgifter för resor mellan Nantucket Memorial Airport och LaGuardia flygplats

Plan som trafikerar denna {route}

Undersök avståndet som flygplanet kan täcka, antalet säten det erbjuder, och de olika klasserna som tillhandahålls för denna resa.

 • JetBlue Airways

  JetBlue Airways

  säten (alla ekonomi)
 • Cape Air

  Cape Air

  Star Alliance
  säten (alla ekonomi)
 • Delta Air Lines

  Delta Air Lines

  Sky Team
  säten (alla ekonomi)

Översikt av detaljerna för {route}

 • ticket

  Billigaste flyget hittat

  -
 • clock

  Genomsnittlig flygtid

  1:25m h
 • checkmark-calendar

  Billigaste månaden för en flygning

  Maj
 • send

  Mest populära flygbolaget

  Delta Air Lines
 • regular-calendar

  Flyg per vecka

  14

Avgår från Nantucket Memorial Airport (ACK)

Show all flight from BCN →
route-pointer
LaGuardia flygplats

belgium
Ankommer till LaGuardia flygplats (LGA)

Visa alla flyg från LGA →

Vanliga frågor (FAQ)

Hur långt är det från Nantucket till New York City?

Ungefär 325 kilometer skiljer Nantucket från New York City.

På denna specifika rutt, vilket flygbolag har högst popularitet?

Många passagerare väljer Delta Air Lines för dess pålitliga service och höga nivåer av kundnöjdhet när de letar efter direktflyg som förbinder Nantucket och New York City.

Hur mycket kostar en typisk flygresa från Nantucket Memorial Airport till LaGuardia flygplats?

Resenärer som söker ekonomiska alternativ kommer att upptäcka att startpriset för en direktflygning från Nantucket Memorial Airport till LaGuardia flygplats kan vara så förmånligt som 0€. Dessa priser är vanligtvis tillgängliga under lågtrafikperioden Maj. Omvänt, under högtrafikperioden December, når kostnaden för en liknande direktflygning ofta ett genomsnitt på 819€.

Vad är antalet operatörer som tillhandahåller direkttjänster mellan Nantucket och New York City?

För närvarande finns det 2 flygbolag tillgängliga för resenärer som väljer ett direktflyg från Nantucket till New York City. Framför allt är flygbolag som Delta Air Lines, JetBlue Airway kända för sitt engagemang för att säkerställa en smidig och oavbruten resa.

Vad är flygtiden mellan Nantucket Memorial Airport och LaGuardia flygplats i timmar?

En typisk direktresa från Nantucket Memorial Airport till LaGuardia flygplats tar vanligtvis runt 1h 25m, vilket möjliggör en effektiv planering av din resplan.

5 FÖRDELAR MED ATT BOKA FLYG MED Flygskanner

1

Vi söker efter de bästa flygerbjudandena

2

Vi tar inte ut några extra avgifter eller provision

3

Vi samarbetar med många partners för att erbjuda dig de bästa priserna

4

Flygskanner samarbetar uteslutande med etablerade och pålitliga företag

5

Håll dig informerad om de senaste toppaffärerna. Välj din destination och få uppdateringar om eventuella prisförändringar

Recensioner

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 recensioner)

Fantastiskt verktyg för att hitta de billigaste flygen. Användarvänligt gränssnitt och snabba resultat. Flygskanner gör reseplanering enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flygskanner levererar konsekvent de bästa flygerbjudandena. Dess omfattande sökmotor är oöverträffad. Sparade mig tid och pengar!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Hittade flyg jag inte kunde hitta någon annanstans, tack vare Flygskanner. Det är effektivt, pålitligt och enkelt att använda.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Varje gång jag använder Flygskanner hittar jag dolda pärlor. Det har ett brett urval av flygbolag och destinationer. Enastående verktyg för resenärer.

star
star
star
star
star
5

Marko

Att boka med Flygskanner är alltid en smidig process. Det erbjuder tydliga alternativ och hjälper mig att fatta de bästa resebesluten.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flygskanner överträffade mina förväntningar. Inte bara hittade jag billiga flyg, men kundservicen var också toppklass. Ett måste för resenärer.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flygskanner förenklar reseplaneringen. Dess intuitiva design och stora flygalternativ har gjort det till mitt favoritverktyg för prisvärda resor.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella