Nantucket till New York City direktflyg

2 flygbolag(en) trafikerar denna direktflygning, som har en varaktighet av 1h 17m.

route-map jet
United States
ACK Nantucket
route-path route-path
United States
JFK New York City

Avstånd 199 mil (320 km)

Flygtid 1h 17m

Flygbolag med billiga direktflyg från Nantucket till New York City

Planerar du en resa från Nantucket till New York City? Lyckligtvis finns det flera flygbolag som erbjuder prisvärda direktflyg mellan Nantucket Memorial Airport och John F. Kennedy International Airport i New York City. Här är några av de bästa flygbolagen att överväga:

 • JetBlue: JetBlue är välkänt för sina överkomliga priser och utmärkt service. Med flera dagliga flyg från Nantucket till New York City erbjuder de ett bekvämt och budgetvänligt alternativ för resenärer.
 • Delta
 • : Delta erbjuder direktflyg från Nantucket till John F. Kennedy International Airport. Som ett av de stora flygbolagen garanterar Delta en bekväm resa med en rad bekvämligheter och tjänster ombord.
 • United Airlines: Med sitt omfattande nätverk tillåter United Airlines resenärer att enkelt boka överkomliga direktflyg från Nantucket till New York City. Deras täta flygschema erbjuder flexibilitet för olika resplaner.
 • American Airlines: American Airlines är ett annat populärt val för dem söker direktflyg från Nantucket till New York City. American Airlines är känt för sin pålitliga service och garanterar en smidig och trevlig reseupplevelse.
 • Southwest Airlines: Southwest Airlines erbjuder lågpris direktflyg från Nantucket till New York City. Deras kundvänliga policyer, såsom inga ändringsavgifter eller bagageavgifter, gör dem till ett attraktivt alternativ för budgetmedvetna resenärer.

Vi rekommenderar att du bokar dina flyg direkt från flygbolagens officiella webbplatser, eftersom det låter dig hitta de bästa erbjudandena, leta efter eventuella kampanjer och hantera dina resepreferenser effektivt.

Så, oavsett om du planerar en affärsresa, en weekendresa eller ett besök på Big Apple, se till att utforska alternativen som erbjuds av dessa flygbolag. Njut av bekvämligheten med ett direktflyg och få ut det mesta av din tid i både Nantucket och New York City!

Flygbolag Veckodagar Klass Pris
JetBlue Airways

JetBlue Airways

Söndag
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag

lågprisflygbolag

Delta Air Lines

Delta Air Lines

Söndag
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag

Schema för direktflyg mellan Nantucket och New York City

Utforska tidtabeller för direktflyg mellan Nantucket Memorial Airport och John F. Kennedy internationella flygplats för att hitta de bästa priserna.

Information om biljettpriser för direktresor längs denna sträcka

Resenärer som vill spara pengar kan hitta en direktresa från Nantucket Memorial Airport till John F. Kennedy internationella flygplats med priser som börjar på 0€ under November, som fastställts genom noggrann analys av användarsökningar efter de mest prisvärda tur- och returresorna.

€479 Ungefär

Jan
€225
Feb
€183
Mars
€191
April
€207
Maj
€229
Juni
€124
Juli
€183
Aug
€229
Sep
€183
Okt
€3031
Nov
Dec
€973

Ungefärliga avgifter för resor mellan Nantucket Memorial Airport och John F. Kennedy internationella flygplats

Plan som trafikerar denna {route}

Undersök avståndet som flygplanet kan täcka, antalet säten det erbjuder, och de olika klasserna som tillhandahålls för denna resa.

 • American Airlines

  American Airlines

  Oneworld
  säten (alla ekonomi)
 • Delta Air Lines

  Delta Air Lines

  Sky Team
  säten (alla ekonomi)
 • JetBlue Airways

  JetBlue Airways

  säten (alla ekonomi)

Detaljer om flygningen

 • ticket

  Billigaste flyget hittat

  -
 • clock

  Genomsnittlig flygtid

  1:17m h
 • checkmark-calendar

  Billigaste månaden för en flygning

  November
 • send

  Mest populära flygbolaget

  JetBlue Airways
 • regular-calendar

  Flyg per vecka

  14

Avgår från Nantucket Memorial Airport (ACK)

Show all flight from BCN →
route-pointer
John F. Kennedy internationella flygplats

belgium
Ankommer till John F. Kennedy internationella flygplats (JFK)

Visa alla flyg från JFK →

Vanliga frågor

Hur långt är flygavståndet mellan Nantucket och New York City?

Avståndet i luftlinje från Nantucket till New York City är ungefär 320 kilometer.

Vilket är det föredragna flygbolaget för passagerare som reser på denna sträcka?

Resenärer berömmer ofta JetBlue Airways som det främsta valet för flyg från Nantucket till New York City, med hänvisning till dess enastående service och konsekvent punktliga prestanda.

Hur mycket kostar en typisk flygresa från Nantucket Memorial Airport till John F. Kennedy internationella flygplats?

Resenärer som söker ekonomiska alternativ kommer att upptäcka att startpriset för en direktflygning från Nantucket Memorial Airport till John F. Kennedy internationella flygplats kan vara så förmånligt som 0€. Dessa priser är vanligtvis tillgängliga under lågtrafikperioden November. Omvänt, under högtrafikperioden Oktober, når kostnaden för en liknande direktflygning ofta ett genomsnitt på 3065€.

Vad är antalet operatörer som tillhandahåller direkt tjänster från Nantucket till New York City?

När man reser nonstop från Nantucket till New York City har passagerarna valet av 2 olika flygbolag, var och en erbjuder en unik kombination av bekvämlighet och service, med ansedda flygbolag som JetBlue Airways, Delta Air Line bland alternativen.

Vad är flygtiden mellan Nantucket Memorial Airport och John F. Kennedy internationella flygplats i timmar?

En typisk direktresa från Nantucket Memorial Airport till John F. Kennedy internationella flygplats tar vanligtvis runt 1h 17m, vilket möjliggör en effektiv planering av din resplan.

5 FÖRDELAR MED ATT BOKA FLYG MED Flygskanner

1

Vi söker efter de bästa flygerbjudandena

2

Vi tar inte ut några extra avgifter eller provision

3

Vi samarbetar med många partners för att erbjuda dig de bästa priserna

4

Flygskanner samarbetar uteslutande med etablerade och pålitliga företag

5

Håll dig informerad om de senaste toppaffärerna. Välj din destination och få uppdateringar om eventuella prisförändringar

Recensioner

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 recensioner)

Fantastiskt verktyg för att hitta de billigaste flygen. Användarvänligt gränssnitt och snabba resultat. Flygskanner gör reseplanering enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flygskanner levererar konsekvent de bästa flygerbjudandena. Dess omfattande sökmotor är oöverträffad. Sparade mig tid och pengar!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Hittade flyg jag inte kunde hitta någon annanstans, tack vare Flygskanner. Det är effektivt, pålitligt och enkelt att använda.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Varje gång jag använder Flygskanner hittar jag dolda pärlor. Det har ett brett urval av flygbolag och destinationer. Enastående verktyg för resenärer.

star
star
star
star
star
5

Marko

Att boka med Flygskanner är alltid en smidig process. Det erbjuder tydliga alternativ och hjälper mig att fatta de bästa resebesluten.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flygskanner överträffade mina förväntningar. Inte bara hittade jag billiga flyg, men kundservicen var också toppklass. Ett måste för resenärer.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flygskanner förenklar reseplaneringen. Dess intuitiva design och stora flygalternativ har gjort det till mitt favoritverktyg för prisvärda resor.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella