Nantucket till Newark billiga flyg

Antalet flygbolag som driver denna direktflygning är 1.

route-map jet
United States
ACK Nantucket
route-path route-path
United States
EWR Newark

Avstånd 219 mil (352 km)

Flygtid 1h 40m

Billiga direktflyg från Nantucket till Newark

Om du letar efter prisvärda direktflyg från Nantucket till Newark har du tur! Flera flygbolag erbjuder konkurrenskraftiga priser på denna rutt, vilket gör att du kan resa bekvämt mellan de två destinationerna.

Här är några flygbolag som flyger billiga direktflyg från Nantucket Memorial Airport till Newark Liberty International Airport:

 • JetBlue Airways: JetBlue Airways erbjuder reguljära direktflyg mellan Nantucket och Newark, och erbjuder överkomliga priser och en bekväm reseupplevelse. Deras pålitliga service och utmärkta kundrecensioner gör dem till ett populärt val för resenärer.
 • Cape Air: Cape Air är en annan flygbolag som erbjuder direktflyg från Nantucket till Newark. De är stolta över sin vänliga personal, bekväma scheman och konkurrenskraftiga priser, vilket gör dem till ett toppalternativ för budgetmedvetna resenärer.
 • United Airlines: United Airlines flyger direkt mellan Nantucket och Newark, vilket gör det enkelt att nå din destination utan mellanlandningar. Deras omfattande nätverk, moderna flotta och överkomliga priser gör dem till ett pålitligt val för resenärer.
 • Southwest Airlines: Känt för sina låga priser och utmärkt kundservice erbjuder Southwest Airlines även direktflyg från Nantucket till Newark. Med sin generösa bagagepolicy och flexibla bokningsalternativ är Southwest Airlines ett populärt val för många resenärer.

När du planerar din resa från Nantucket till Newark, se till att kolla dessa flygbolags officiella webbplatser för de mest uppdaterade flygtidtabellerna, priserna och eventuella restriktioner eller krav på grund av COVID-19.

Att resa mellan Nantucket och Newark har aldrig varit mer överkomligt och bekvämt, tack vare dessa flygbolags billiga direktflyg. Boka dina biljetter idag och njut av en problemfri resa till din destination!

Flygbolag Veckodagar Klass Pris
United Airlines

United Airlines

Söndag
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag

Schema för direktflyg mellan Nantucket och Newark

Utforska tidtabeller för direktflyg mellan Nantucket Memorial Airport och Newark Liberty International Airport för att hitta de bästa priserna.

Insikter i kostnader för direktflyg för {route}

Prisvärda direktflyg kan hittas från Nantucket Memorial Airport till Newark Liberty International Airport, med priser från 0€. De mest ekonomiska priserna förekommer vanligtvis i November, vilket speglar trenden för de lägsta månadspriserna från användarsökningar.

€337 Ungefär

Jan
€499
Feb
€405
Mars
€425
April
€459
Maj
€1156
Juni
€192
Juli
€174
Aug
€174
Sep
€174
Okt
€384
Nov
Dec

Typisk kostnad för biljetter från Nantucket Memorial Airport till Newark Liberty International Airport

Plan som trafikerar denna {route}

Undersök avståndet som flygplanet kan täcka, antalet säten det erbjuder, och de olika klasserna som tillhandahålls för denna resa.

Detaljer om flygningen

 • ticket

  Billigaste flyget hittat

  -
 • clock

  Genomsnittlig flygtid

  1:40m h
 • checkmark-calendar

  Billigaste månaden för en flygning

  November
 • send

  Mest populära flygbolaget

  United Airlines
 • regular-calendar

  Flyg per vecka

  7

Avgår från Nantucket Memorial Airport (ACK)

Show all flight from BCN →
route-pointer
Newark Liberty International Airport

belgium
Ankommer till Newark Liberty International Airport (EWR)

Visa alla flyg från EWR →

Vanliga frågor

Hur långt är flygavståndet mellan Nantucket och Newark?

Avståndet i luftlinje från Nantucket till Newark är ungefär 352 kilometer.

På denna specifika rutt, vilket flygbolag har högst popularitet?

Många passagerare väljer United Airlines för dess pålitliga service och höga nivåer av kundnöjdhet när de letar efter direktflyg som förbinder Nantucket och Newark.

Hur mycket kostar en typisk flygresa från Nantucket Memorial Airport till Newark Liberty International Airport?

Resenärer som söker ekonomiska alternativ kommer att upptäcka att startpriset för en direktflygning från Nantucket Memorial Airport till Newark Liberty International Airport kan vara så förmånligt som 0€. Dessa priser är vanligtvis tillgängliga under lågtrafikperioden November. Omvänt, under högtrafikperioden Maj, når kostnaden för en liknande direktflygning ofta ett genomsnitt på 1178€.

Vad är antalet operatörer som tillhandahåller direkttjänster mellan Nantucket och Newark?

För närvarande finns det 1 flygbolag tillgängliga för resenärer som väljer ett direktflyg från Nantucket till Newark. Framför allt är flygbolag som United Airline kända för sitt engagemang för att säkerställa en smidig och oavbruten resa.

Hur lång är flygningen från Nantucket Memorial Airport till Newark Liberty International Airport?

Att resa från Nantucket Memorial Airport till Newark Liberty International Airport tar vanligtvis en tid nära 1h 40m. Denna tidsuppskattning inkluderar avgång, flygning på marschhöjd och nedstigningen som leder till landning.

5 FÖRDELAR MED ATT BOKA FLYG MED Flygskanner

1

Vi söker efter de bästa flygerbjudandena

2

Vi tar inte ut några extra avgifter eller provision

3

Vi samarbetar med många partners för att erbjuda dig de bästa priserna

4

Flygskanner samarbetar uteslutande med etablerade och pålitliga företag

5

Håll dig informerad om de senaste toppaffärerna. Välj din destination och få uppdateringar om eventuella prisförändringar

Recensioner

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 recensioner)

Fantastiskt verktyg för att hitta de billigaste flygen. Användarvänligt gränssnitt och snabba resultat. Flygskanner gör reseplanering enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flygskanner levererar konsekvent de bästa flygerbjudandena. Dess omfattande sökmotor är oöverträffad. Sparade mig tid och pengar!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Hittade flyg jag inte kunde hitta någon annanstans, tack vare Flygskanner. Det är effektivt, pålitligt och enkelt att använda.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Varje gång jag använder Flygskanner hittar jag dolda pärlor. Det har ett brett urval av flygbolag och destinationer. Enastående verktyg för resenärer.

star
star
star
star
star
5

Marko

Att boka med Flygskanner är alltid en smidig process. Det erbjuder tydliga alternativ och hjälper mig att fatta de bästa resebesluten.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flygskanner överträffade mina förväntningar. Inte bara hittade jag billiga flyg, men kundservicen var också toppklass. Ett måste för resenärer.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flygskanner förenklar reseplaneringen. Dess intuitiva design och stora flygalternativ har gjort det till mitt favoritverktyg för prisvärda resor.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella