Arrecife till Breña Baja Billiga flyg

Denna direktflygning trafikeras av 1 flygbolag

route-map jet
Spain
ACE Arrecife
route-path route-path
Spain
SPC Breña Baja

Avstånd 253 mil (407 km)

Flygtid 1h 10m

Flygbolag med billiga direktflyg från Arrecife (Lanzarote flygplats) till Breña Baja (La Palma flygplats)

Om du planerar en resa från Arrecife, Lanzarote till Breña Baja, La Palma, kan du vara undrar vilka flygbolag som erbjuder prisvärda direktflyg. Lyckligtvis finns det flera flygbolag som kan ta dig till din destination utan att bryta banken. Oavsett om du är på affärs- eller nöjesresa erbjuder dessa flygbolag bekväma och budgetvänliga alternativ.

1. Binter Canarias

Binter Canarias är ett välrenommerat regionalt flygbolag som erbjuder reguljära direktflyg mellan Arrecife och Breña Baja. Med sitt omfattande nätverk på Kanarieöarna säkerställer Binter Canarias täta flygningar och konkurrenskraftiga priser. Besök Binter Canarias för mer information och för att boka dina biljetter online.

2. Canaryfly

Canaryfly är ett annat pålitligt flygbolag som erbjuder direktflyg från Arrecife till Breña Baja. Canaryfly är känt för sin utmärkta service och överkomliga priser och är ett populärt val för resenärer. Du kan hitta mer information och göra bokningar genom att besöka deras officiella webbplats: Canaryfly.

3. Air Europa

Air Europa, ett välkänt spanskt flygbolag, erbjuder också direktflyg mellan Arrecife och Breña Baja. Du kan förvänta dig en bekväm resa med utmärkta bekvämligheter ombord. För att kontrollera flygtidtabellerna och boka dina biljetter, gå till Air Europa.

4. Ryanair

Ryanair, ett av Europas största lågprisflygbolag, har direktflyg från Arrecife till Breña Baja. Som ett budgetvänligt alternativ erbjuder Ryanair ofta attraktiva erbjudanden och kampanjer. För de bästa erbjudandena och för att boka dina biljetter, besök deras officiella webbplats: Ryanair.

Kom ihåg att planera din resa i förväg tid för att säkra de bästa priserna och tillgängligheten. Med dessa prisvärda flygbolag kan du njuta av en problemfri resa från Arrecife till Breña Baja samtidigt som du sparar pengar till dina äventyr på fantastiska La Palma.

Flygbolag Veckodagar Klass Pris
Binter Canarias

Binter Canarias

Söndag
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag

1 dagliga flyg

Kontinuerligt flygschema mellan Arrecife och Breña Baja

Undersök schemat för direktflyg mellan Lanzarotes flygplats och La Palma flygplats för att utvärdera prisskillnader.

Flyg Flygbolag Mån Tis Ons Tor Fre Lör Sön
NT 705
Binter Canarias

Binter Canarias

Su
12:35
Mo
Tu
We
Th
Fr
12:35
Sa

Insikter i kostnader för direktflyg för {route}

Prisvärda direktflyg kan hittas från Lanzarotes flygplats till La Palma flygplats, med priser från 0€. De mest ekonomiska priserna förekommer vanligtvis i Maj, vilket speglar trenden för de lägsta månadspriserna från användarsökningar.

€90 Ungefär

Jan
€124
Feb
€101
Mars
€105
April
€114
Maj
Juni
Juli
€198
Aug
€222
Sep
€208
Okt
Nov
Dec

Ungefärliga avgifter för resor mellan Lanzarotes flygplats och La Palma flygplats

Plan som trafikerar denna {route}

Undersök avståndet som flygplanet kan täcka, antalet säten det erbjuder, och de olika klasserna som tillhandahålls för denna resa.

 • ATR 72

  ATR 72

  Binter Canarias
  70 säten (alla ekonomi)

Detaljer om flygningen

 • ticket

  Billigaste flyget hittat

  -
 • clock

  Genomsnittlig flygtid

  1:10m h
 • checkmark-calendar

  Billigaste månaden för en flygning

  Maj
 • send

  Mest populära flygbolaget

  Binter Canarias
 • regular-calendar

  Flyg per vecka

  7
Lanzarotes flygplats

Avgår från Lanzarotes flygplats (ACE)

Show all flight from BCN →
route-pointer
La Palma flygplats

belgium
Ankommer till La Palma flygplats (SPC)

Visa alla flyg från SPC →

Vanliga frågor

Hur långt är flygavståndet mellan Arrecife och Breña Baja?

Avståndet i luftlinje från Arrecife till Breña Baja är ungefär 407 kilometer.

Vilket är det föredragna flygbolaget för passagerare som reser på denna sträcka?

Resenärer berömmer ofta Binter Canarias som det främsta valet för flyg från Arrecife till Breña Baja, med hänvisning till dess enastående service och konsekvent punktliga prestanda.

Hur mycket kostar en typisk flygresa från Lanzarotes flygplats till La Palma flygplats?

Resenärer som söker ekonomiska alternativ kommer att upptäcka att startpriset för en direktflygning från Lanzarotes flygplats till La Palma flygplats kan vara så förmånligt som 0€. Dessa priser är vanligtvis tillgängliga under lågtrafikperioden Maj. Omvänt, under högtrafikperioden Augusti, når kostnaden för en liknande direktflygning ofta ett genomsnitt på 226€.

Vad är antalet operatörer som tillhandahåller direkt tjänster från Arrecife till Breña Baja?

När man reser nonstop från Arrecife till Breña Baja har passagerarna valet av 1 olika flygbolag, var och en erbjuder en unik kombination av bekvämlighet och service, med ansedda flygbolag som Binter Canaria bland alternativen.

Vad är flygtiden mellan Lanzarotes flygplats och La Palma flygplats i timmar?

En typisk direktresa från Lanzarotes flygplats till La Palma flygplats tar vanligtvis runt 1h 10m, vilket möjliggör en effektiv planering av din resplan.

5 FÖRDELAR MED ATT BOKA FLYG MED Flygskanner

1

Vi söker efter de bästa flygerbjudandena

2

Vi tar inte ut några extra avgifter eller provision

3

Vi samarbetar med många partners för att erbjuda dig de bästa priserna

4

Flygskanner samarbetar uteslutande med etablerade och pålitliga företag

5

Håll dig informerad om de senaste toppaffärerna. Välj din destination och få uppdateringar om eventuella prisförändringar

Recensioner

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 recensioner)

Fantastiskt verktyg för att hitta de billigaste flygen. Användarvänligt gränssnitt och snabba resultat. Flygskanner gör reseplanering enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flygskanner levererar konsekvent de bästa flygerbjudandena. Dess omfattande sökmotor är oöverträffad. Sparade mig tid och pengar!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Hittade flyg jag inte kunde hitta någon annanstans, tack vare Flygskanner. Det är effektivt, pålitligt och enkelt att använda.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Varje gång jag använder Flygskanner hittar jag dolda pärlor. Det har ett brett urval av flygbolag och destinationer. Enastående verktyg för resenärer.

star
star
star
star
star
5

Marko

Att boka med Flygskanner är alltid en smidig process. Det erbjuder tydliga alternativ och hjälper mig att fatta de bästa resebesluten.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flygskanner överträffade mina förväntningar. Inte bara hittade jag billiga flyg, men kundservicen var också toppklass. Ett måste för resenärer.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flygskanner förenklar reseplaneringen. Dess intuitiva design och stora flygalternativ har gjort det till mitt favoritverktyg för prisvärda resor.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella