Abidjan till Tunis/Kartago direktflyg

Denna direktflygning trafikeras av 1 flygbolag

route-map jet
Ivory Coast
ABJ Abidjan
route-path route-path
Tunisia
TUN Tunis/Kartago

Avstånd 2372 mil (3817 km)

Flygtid 5h 15m

Flygbolag med billiga direktflyg från Abidjan till Tunis

Om du planerar en resa från Abidjan, Elfenbenskustens ekonomiska och kulturella nav, till Tunis, en pulserande stad med rik historia och vackert Medelhav kustlinjen, kommer du att bli glad att veta att det finns flera flygbolag som erbjuder prisvärda direktflyg mellan de två destinationerna. Oavsett om du reser i affärer eller för nöjes skull, garanterar dessa flygbolag en bekväm och budgetvänlig resa.

1. Tunisair

Tunisair, Tunisiens nationella flygbolag, är ett pålitligt val för direktflyg från Abidjan till Tunis. Tunisair erbjuder konkurrenskraftiga priser och flyger regelbundet mellan Port Bouet Airport (Abidjan) och Tunis-Carthage International Airport. Med sina bekväma flyg och utmärkt service kan du förvänta dig en trevlig upplevelse ombord. Besök Tunisairs officiella webbplats för mer information och för att boka dina biljetter.

2. Air France

Ett annat framstående flygbolag som erbjuder direktflyg från Abidjan till Tunis är Air France. Air France är känt för sin service i världsklass och sitt omfattande globala nätverk och erbjuder en sömlös reseupplevelse. Genom att välja Air France kan du njuta av bekvämligheten med direktflyg samtidigt som du drar nytta av deras berömda gästfrihet. För att utforska deras flygalternativ och boka dina biljetter, besök Air Frances officiella webbplats.

3. Royal Air Maroc

Royal Air Maroc, Marockos nationella flygbolag, har också direktflyg mellan Abidjan och Tunis. Med konkurrenskraftiga priser och ett rykte om pålitlighet erbjuder Royal Air Maroc en bekväm resa, vilket gör det till ett populärt val bland resenärer. För mer information och för att boka dina biljetter, besök Royal Air Marocs officiella webbplats.

Dessa flygbolag erbjuder bekväma alternativ för resenärer som söker direktflyg från Abidjan till Tunis. Genom att välja en av dessa pålitliga transportörer kan du säkerställa en kostnadseffektiv och problemfri resa till din destination. Så börja planera din resa nu och utforska skönheten i Tunis utan att bryta pengarna!

Flygbolag Veckodagar Klass Pris
Tunisair

Tunisair

Söndag
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag

1 dagliga flyg

Schema för direktflyg mellan Abidjan och Tunis/Kartago

Utforska tidtabeller för direktflyg mellan Port Bouet flygplats och Tunis-Carthago internationella flygplats för att hitta de bästa priserna.

Flyg Flygbolag Mån Tis Ons Tor Fre Lör Sön
TU 397
Tunisair

Tunisair

Su
22:30
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
TU 399
Tunisair

Tunisair

Su
Mo
22:30
Tu
We
Th
22:30
Fr
Sa

Insikter i kostnader för direktflyg för {route}

Prisvärda direktflyg kan hittas från Port Bouet flygplats till Tunis-Carthago internationella flygplats, med priser från 0€. De mest ekonomiska priserna förekommer vanligtvis i Maj, vilket speglar trenden för de lägsta månadspriserna från användarsökningar.

€458 Ungefär

Jan
€606
Feb
€490
Mars
€515
April
€556
Maj
Juni
€668
Juli
€724
Aug
€664
Sep
€714
Okt
€562
Nov
Dec

Typisk kostnad för biljetter från Port Bouet flygplats till Tunis-Carthago internationella flygplats

Plan som trafikerar denna {route}

Undersök avståndet som flygplanet kan täcka, antalet säten det erbjuder, och de olika klasserna som tillhandahålls för denna resa.

 • A320neo

  A320neo

  Tunisair
  162 säten (alla ekonomi)

Detaljer om flygningen

 • ticket

  Billigaste flyget hittat

  -
 • clock

  Genomsnittlig flygtid

  5:15m h
 • checkmark-calendar

  Billigaste månaden för en flygning

  Maj
 • send

  Mest populära flygbolaget

  Tunisair
 • regular-calendar

  Flyg per vecka

  5

Avgår från Port Bouet flygplats (ABJ)

Show all flight from BCN →
route-pointer
Tunis-Carthago internationella flygplats

belgium
Ankommer till Tunis-Carthago internationella flygplats (TUN)

Visa alla flyg från TUN →

Vanliga frågor (FAQ)

Hur långt är det från Abidjan till Tunis/Kartago?

Ungefär 3817 kilometer skiljer Abidjan från Tunis/Kartago.

På denna specifika rutt, vilket flygbolag har högst popularitet?

Många passagerare väljer Tunisair för dess pålitliga service och höga nivåer av kundnöjdhet när de letar efter direktflyg som förbinder Abidjan och Tunis/Kartago.

Hur mycket kostar en typisk flygresa från Abidjan till Tunis/Kartago?

Vanligtvis kan en direktflygning från Port Bouet flygplats till Tunis-Carthago internationella flygplats säkras till det budgetvänliga priset 0€, särskilt under månaden Maj. Däremot, under högsäsongen i Juli, stiger det normala biljettpriset vanligtvis till ungefär 737€.

Vad är antalet operatörer som tillhandahåller direkttjänster mellan Abidjan och Tunis/Kartago?

För närvarande finns det 1 flygbolag tillgängliga för resenärer som väljer ett direktflyg från Abidjan till Tunis/Kartago. Framför allt är flygbolag som Tunisai kända för sitt engagemang för att säkerställa en smidig och oavbruten resa.

Hur lång är flygningen från Port Bouet flygplats till Tunis-Carthago internationella flygplats?

Att resa från Port Bouet flygplats till Tunis-Carthago internationella flygplats tar vanligtvis en tid nära 5h 15m. Denna tidsuppskattning inkluderar avgång, flygning på marschhöjd och nedstigningen som leder till landning.

5 FÖRDELAR MED ATT BOKA FLYG MED Flygskanner

1

Vi söker efter de bästa flygerbjudandena

2

Vi tar inte ut några extra avgifter eller provision

3

Vi samarbetar med många partners för att erbjuda dig de bästa priserna

4

Flygskanner samarbetar uteslutande med etablerade och pålitliga företag

5

Håll dig informerad om de senaste toppaffärerna. Välj din destination och få uppdateringar om eventuella prisförändringar

Recensioner

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 recensioner)

Fantastiskt verktyg för att hitta de billigaste flygen. Användarvänligt gränssnitt och snabba resultat. Flygskanner gör reseplanering enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flygskanner levererar konsekvent de bästa flygerbjudandena. Dess omfattande sökmotor är oöverträffad. Sparade mig tid och pengar!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Hittade flyg jag inte kunde hitta någon annanstans, tack vare Flygskanner. Det är effektivt, pålitligt och enkelt att använda.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Varje gång jag använder Flygskanner hittar jag dolda pärlor. Det har ett brett urval av flygbolag och destinationer. Enastående verktyg för resenärer.

star
star
star
star
star
5

Marko

Att boka med Flygskanner är alltid en smidig process. Det erbjuder tydliga alternativ och hjälper mig att fatta de bästa resebesluten.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flygskanner överträffade mina förväntningar. Inte bara hittade jag billiga flyg, men kundservicen var också toppklass. Ett måste för resenärer.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flygskanner förenklar reseplaneringen. Dess intuitiva design och stora flygalternativ har gjort det till mitt favoritverktyg för prisvärda resor.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella