Allentown till Sanford Billiga flyg

Antalet flygbolag som driver denna direktflygning är 1.

route-map jet
United States
ABE Allentown
route-path route-path
United States
SFB Sanford

Avstånd 887 mil (1427 km)

Flygtid 2h 39m

Flygbolag med billiga direktflyg från Allentown till Sanford

Om du planerar en resa från Allentown, Pennsylvania till Sanford, Florida, har du tur! Det finns flera flygbolag som erbjuder billiga direktflyg mellan dessa två städer, vilket gör att du kan spara både tid och pengar. Oavsett om du besöker vänner och familj, utforskar nöjesparker eller njuter av Floridas solsken, gör dessa flygbolag det enkelt och prisvärt att nå din destination.

1. Allegiant Air

Allegiant Air är ett populärt val för resenärer som letar efter prisvärda flygresor. De erbjuder direktflyg från Lehigh Valley International Airport till Orlando Sanford International Airport. Med sitt bekväma flygschema och konkurrenskraftiga priser gör Allegiant Air det enkelt att planera din resa till soliga Florida. Besök Allegiant Airs officiella webbplats för att boka dina biljetter och utforska deras resealternativ.

2. Frontier Airlines

Frontier Airlines är ett annat budgetvänligt alternativ för resenärer. De erbjuder också direktflyg mellan Allentown och Sanford. Med sitt engagemang för låga priser och exceptionell kundservice är Frontier Airlines ett utmärkt val för dem som söker en prisvärd och bekväm reseupplevelse. Om du vill veta mer och boka ditt flyg besöker du Frontier Airlines officiella webbplats.

3. Spirit Airlines

Spirit Airlines erbjuder ännu ett alternativ för resenärer som söker billiga direktflyg från Allentown till Sanford. Spirit Airlines är ett populärt val för dem som vill spara pengar, med sitt no-frills tillvägagångssätt och fokus på att tillhandahålla överkomliga priser. Besök Spirit Airlines officiella webbplats för att hitta de bästa erbjudandena och boka ditt flyg.

Dessa flygbolag erbjuder många alternativ för resenärer som söker billiga direktflyg från Allentown till Sanford. Oavsett om du besöker vänner och familj, utforskar nöjesparkerna eller njuter av det vackra vädret i Florida, gör dessa flygbolag det överkomligt och bekvämt att nå din destination. Börja planera din resa idag och dra nytta av dessa budgetvänliga flygalternativ!

Flygbolag Veckodagar Klass Pris
Allegiant Air

Allegiant Air

Söndag
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag

1-2 dagliga flyg

lågprisflygbolag

Schema för direktflyg mellan Allentown och Sanford

Utforska tidtabeller för direktflyg mellan Lehigh Valley International Airport och Orlando Sanford International Airport för att hitta de bästa priserna.

Flyg Flygbolag Mån Tis Ons Tor Fre Lör Sön
G4 201
Allegiant Air

Allegiant Air

Su
14:45
Mo
06:00
Tu
We
Th
14:45
Fr
06:00
Sa
09:00
G4 178
Allegiant Air

Allegiant Air

Su
Mo
Tu
10:00
We
Th
08:30
Fr
Sa
G4 1822
Allegiant Air

Allegiant Air

Su
08:30
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
G4 183
Allegiant Air

Allegiant Air

Su
Mo
Tu
We
10:00
Th
Fr
Sa
G4 202
Allegiant Air

Allegiant Air

Su
Mo
12:37
Tu
We
Th
Fr
12:37
Sa
15:17

Insikter i kostnader för direktflyg för {route}

Prisvärda direktflyg kan hittas från Lehigh Valley International Airport till Orlando Sanford International Airport, med priser från 146€. De mest ekonomiska priserna förekommer vanligtvis i Augusti, vilket speglar trenden för de lägsta månadspriserna från användarsökningar.

€200 Ungefär

Jan
€226
Feb
€183
Mars
€192
April
€208
Maj
€259
Juni
€213
Juli
€153
Aug
€145
Sep
€194
Okt
€147
Nov
€240
Dec
€239

Ungefärliga avgifter för resor mellan Lehigh Valley International Airport och Orlando Sanford International Airport

Modeller av flygplan som betjänar denna {route}

Utforska mångfalden av flygplan, deras sittkapacitet och de klasser som erbjuds på denna specifika rutt.

 • Airbus A320

  Airbus A320

  Allegiant Air
  182 säten (alla ekonomi)

Detaljer om flygningen

 • ticket

  Billigaste flyget hittat

  145€
 • clock

  Genomsnittlig flygtid

  2:39m h
 • checkmark-calendar

  Billigaste månaden för en flygning

  Augusti
 • send

  Mest populära flygbolaget

  Allegiant Air
 • regular-calendar

  Flyg per vecka

  7

Avgår från Lehigh Valley International Airport (ABE)

Show all flight from BCN →
route-pointer
Orlando Sanford International Airport

belgium
Ankommer till Orlando Sanford International Airport (SFB)

Visa alla flyg från SFB →

Vanliga frågor

Hur långt är det från Allentown till Sanford?

Ungefär 1427 kilometer skiljer Allentown från Sanford.

Vilket är det föredragna flygbolaget för passagerare som reser på denna sträcka?

Resenärer berömmer ofta Allegiant Air som det främsta valet för flyg från Allentown till Sanford, med hänvisning till dess enastående service och konsekvent punktliga prestanda.

Hur mycket kostar en typisk flygresa från Lehigh Valley International Airport till Orlando Sanford International Airport?

Resenärer som söker ekonomiska alternativ kommer att upptäcka att startpriset för en direktflygning från Lehigh Valley International Airport till Orlando Sanford International Airport kan vara så förmånligt som 146€. Dessa priser är vanligtvis tillgängliga under lågtrafikperioden Augusti. Omvänt, under högtrafikperioden Maj, når kostnaden för en liknande direktflygning ofta ett genomsnitt på 261€.

Vad är antalet operatörer som tillhandahåller direkt tjänster från Allentown till Sanford?

När man reser nonstop från Allentown till Sanford har passagerarna valet av 1 olika flygbolag, var och en erbjuder en unik kombination av bekvämlighet och service, med ansedda flygbolag som Allegiant Ai bland alternativen.

Hur lång är flygningen från Lehigh Valley International Airport till Orlando Sanford International Airport?

Att resa från Lehigh Valley International Airport till Orlando Sanford International Airport tar vanligtvis en tid nära 2h 39m. Denna tidsuppskattning inkluderar avgång, flygning på marschhöjd och nedstigningen som leder till landning.

5 FÖRDELAR MED ATT BOKA FLYG MED Flygskanner

1

Vi söker efter de bästa flygerbjudandena

2

Vi tar inte ut några extra avgifter eller provision

3

Vi samarbetar med många partners för att erbjuda dig de bästa priserna

4

Flygskanner samarbetar uteslutande med etablerade och pålitliga företag

5

Håll dig informerad om de senaste toppaffärerna. Välj din destination och få uppdateringar om eventuella prisförändringar

Recensioner

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 recensioner)

Fantastiskt verktyg för att hitta de billigaste flygen. Användarvänligt gränssnitt och snabba resultat. Flygskanner gör reseplanering enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flygskanner levererar konsekvent de bästa flygerbjudandena. Dess omfattande sökmotor är oöverträffad. Sparade mig tid och pengar!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Hittade flyg jag inte kunde hitta någon annanstans, tack vare Flygskanner. Det är effektivt, pålitligt och enkelt att använda.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Varje gång jag använder Flygskanner hittar jag dolda pärlor. Det har ett brett urval av flygbolag och destinationer. Enastående verktyg för resenärer.

star
star
star
star
star
5

Marko

Att boka med Flygskanner är alltid en smidig process. Det erbjuder tydliga alternativ och hjälper mig att fatta de bästa resebesluten.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flygskanner överträffade mina förväntningar. Inte bara hittade jag billiga flyg, men kundservicen var också toppklass. Ett måste för resenärer.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flygskanner förenklar reseplaneringen. Dess intuitiva design och stora flygalternativ har gjort det till mitt favoritverktyg för prisvärda resor.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella