Allentown till Atlanta direktflyg

1 flygbolag opererar denna direktflygning.

route-map jet
United States
ABE Allentown
route-path route-path
United States
ATL Atlanta

Avstånd 696 mil (1120 km)

Flygtid 2h 29m

Flygbolag med billiga direktflyg från Allentown till Atlanta

Om du planerar en resa från Allentown, Pennsylvania till Atlanta, Georgia, har du tur! Det finns flera flygbolag som erbjuder prisvärda direktflyg mellan dessa två städer. Oavsett om du reser i affärer eller för nöjes skull, kan att hitta ett budgetvänligt alternativ göra din resa ännu roligare.

Ett av flygbolagen som erbjuder billiga direktflyg från Allentown till Atlanta är Spirit Airlines. Spirit Airlines är känt för sina lågprispriser och erbjuder flera flyg dagligen från Lehigh Valley International Airport till Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport. Deras webbplats låter dig enkelt söka efter de bästa erbjudandena och boka dina biljetter problemfritt.

En annan operatör som erbjuder prisvärda direktflyg är Frontier Airlines. Med deras motto "Low Fares Done Right" är Frontier Airlines ett populärt val för budgetmedvetna resenärer. Du kan hitta bekväma flygtider och konkurrenskraftiga priser på deras officiella webbplats.

För de som vill flyga med ett större flygbolag, American Airlines är ett annat bra alternativ. De erbjuder direktflyg från Allentown till Atlanta och erbjuder en rad tjänster för att göra din resa bekväm och njutbar. Deras webbplats har ett lättanvänt bokningssystem som gör att du snabbt kan hitta de bästa priserna.

Sistligen har vi Southwest Flygbolag. Southwest Airlines är känt för sin exceptionella kundservice och erbjuder flera direktflyg dagligen från Allentown till Atlanta. Deras användarvänliga webbplats ger en enkel bokningsupplevelse, så att du kan hitta de bästa priserna för dina önskade resedatum.

Prisvärda och bekväma resor

Med alternativen från dessa flygbolag, Att resa från Allentown till Atlanta har aldrig varit enklare eller billigare. Oavsett om du letar efter en upplevelse utan krusiduller eller föredrar bekvämligheterna hos ett större flygbolag, så finns det ett flygbolag som passar dina behov. Besök deras webbplatser idag, sök efter de bästa erbjudandena och gör dig redo för en spännande resa till den pulserande staden Atlanta!

Flygbolag Veckodagar Klass Pris
Delta Air Lines

Delta Air Lines

Söndag
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag

2-3 dagliga flyg

Schema för direktflyg mellan Allentown och Atlanta

Utforska tidtabeller för direktflyg mellan Lehigh Valley International Airport och Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport för att hitta de bästa priserna.

Flyg Flygbolag Mån Tis Ons Tor Fre Lör Sön
DL 3943
Delta Air Lines

Delta Air Lines

Su
06:15
Mo
06:15
Tu
06:15
We
06:15
Th
06:15
Fr
06:15
Sa
06:15
DL 3884
Delta Air Lines

Delta Air Lines

Su
12:27
Mo
12:27
Tu
12:27
We
12:27
Th
12:27
Fr
12:27
Sa
15:00
DL 3907
Delta Air Lines

Delta Air Lines

Su
17:45
Mo
17:45
Tu
17:45
We
17:45
Th
17:45
Fr
17:45
Sa

Insikter i kostnader för direktflyg för {route}

Prisvärda direktflyg kan hittas från Lehigh Valley International Airport till Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport, med priser från 279€. De mest ekonomiska priserna förekommer vanligtvis i Juli, vilket speglar trenden för de lägsta månadspriserna från användarsökningar.

€379 Ungefär

Jan
€462
Feb
€374
Mars
€394
April
€425
Maj
€731
Juni
€293
Juli
€274
Aug
€274
Sep
€348
Okt
€311
Nov
€394
Dec
€274

Ungefärliga avgifter för resor mellan Lehigh Valley International Airport och Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport

Plan som trafikerar denna {route}

Undersök avståndet som flygplanet kan täcka, antalet säten det erbjuder, och de olika klasserna som tillhandahålls för denna resa.

 • Canadair (Bombardier) Regional Jet 900 and Challenger 890

  Canadair (Bombardier) Regional Jet 900 and Challenger 890

  Delta Air Lines
  74 säten (alla ekonomi)

Detaljer om flygningen

 • ticket

  Billigaste flyget hittat

  274€
 • clock

  Genomsnittlig flygtid

  2:29m h
 • checkmark-calendar

  Billigaste månaden för en flygning

  Juli
 • send

  Mest populära flygbolaget

  Delta Air Lines
 • regular-calendar

  Flyg per vecka

  7

Avgår från Lehigh Valley International Airport (ABE)

Show all flight from BCN →
route-pointer
Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport

belgium
Ankommer till Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport (ATL)

Visa alla flyg från ATL →

Vanliga frågor

Hur långt är flygavståndet mellan Allentown och Atlanta?

Avståndet i luftlinje från Allentown till Atlanta är ungefär 1120 kilometer.

På denna specifika rutt, vilket flygbolag har högst popularitet?

Många passagerare väljer Delta Air Lines för dess pålitliga service och höga nivåer av kundnöjdhet när de letar efter direktflyg som förbinder Allentown och Atlanta.

Hur mycket kostar en typisk flygresa från Allentown till Atlanta?

Vanligtvis kan en direktflygning från Lehigh Valley International Airport till Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport säkras till det budgetvänliga priset 279€, särskilt under månaden Juli. Däremot, under högsäsongen i Maj, stiger det normala biljettpriset vanligtvis till ungefär 744€.

Vad är antalet operatörer som tillhandahåller direkttjänster mellan Allentown och Atlanta?

För närvarande finns det 1 flygbolag tillgängliga för resenärer som väljer ett direktflyg från Allentown till Atlanta. Framför allt är flygbolag som Delta Air Line kända för sitt engagemang för att säkerställa en smidig och oavbruten resa.

Hur lång är flygningen från Lehigh Valley International Airport till Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport?

Att resa från Lehigh Valley International Airport till Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport tar vanligtvis en tid nära 2h 29m. Denna tidsuppskattning inkluderar avgång, flygning på marschhöjd och nedstigningen som leder till landning.

5 FÖRDELAR MED ATT BOKA FLYG MED Flygskanner

1

Vi söker efter de bästa flygerbjudandena

2

Vi tar inte ut några extra avgifter eller provision

3

Vi samarbetar med många partners för att erbjuda dig de bästa priserna

4

Flygskanner samarbetar uteslutande med etablerade och pålitliga företag

5

Håll dig informerad om de senaste toppaffärerna. Välj din destination och få uppdateringar om eventuella prisförändringar

Recensioner

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 recensioner)

Fantastiskt verktyg för att hitta de billigaste flygen. Användarvänligt gränssnitt och snabba resultat. Flygskanner gör reseplanering enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flygskanner levererar konsekvent de bästa flygerbjudandena. Dess omfattande sökmotor är oöverträffad. Sparade mig tid och pengar!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Hittade flyg jag inte kunde hitta någon annanstans, tack vare Flygskanner. Det är effektivt, pålitligt och enkelt att använda.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Varje gång jag använder Flygskanner hittar jag dolda pärlor. Det har ett brett urval av flygbolag och destinationer. Enastående verktyg för resenärer.

star
star
star
star
star
5

Marko

Att boka med Flygskanner är alltid en smidig process. Det erbjuder tydliga alternativ och hjälper mig att fatta de bästa resebesluten.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flygskanner överträffade mina förväntningar. Inte bara hittade jag billiga flyg, men kundservicen var också toppklass. Ett måste för resenärer.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flygskanner förenklar reseplaneringen. Dess intuitiva design och stora flygalternativ har gjort det till mitt favoritverktyg för prisvärda resor.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella