Hitta billiga flyg från Quetzaltenango till Guatemala City

Antalet flygbolag som driver denna direktflygning är 1.

route-map jet
Guatemala
AAZ Quetzaltenango
route-path route-path
Guatemala
GUA Guatemala City

Avstånd 68 mil (109 km)

Flygtid 1h 00m

Flygbolag med billiga direktflyg från Quetzaltenango till Guatemala City

Om du letar efter ett prisvärt och bekvämt sätt att resa från Quetzaltenango till Guatemala City, har du tur! Flera flygbolag erbjuder billiga direktflyg mellan dessa två destinationer, vilket gör att du kan utforska Guatemalas skönhet utan att behöva ta hand om pengarna.

Volaris

Volaris är ett av de ledande flygbolagen som erbjuder direktflyg från Quetzaltenango till Guatemala City. Med sitt engagemang för att tillhandahålla lågprispriser tillåter Volaris resenärer att nå sin destination snabbt och överkomligt. Besök Volaris webbplats för att hitta de bästa flygerbjudandena.

Avianca

Ett annat populärt val för resenärer är Avianca. Känd för sin exceptionella service erbjuder Avianca direktflyg från Quetzaltenango till Guatemala City, vilket garanterar en smidig och bekväm resa. Kolla in deras officiella webbplats på Aviancas webbplats för de senaste flygalternativen och priserna.

Maya Island Air

Om du letar efter ett regionalt flygbolag är Maya Island Air värt att överväga. Med sin lokala expertis och budgetvänliga priser förbinder Maya Island Air Quetzaltenango och Guatemala City effektivt. Besök Maya Island Airs webbplats för mer information om deras flyg.

Tag Airlines

Sista men inte minst erbjuder Tag Airlines bekväma och prisvärda direktflyg mellan Quetzaltenango och Guatemala City. Deras engagemang för kundnöjdhet gör Tag Airlines till ett toppval för resenärer. För att utforska deras flygalternativ, besök Tag Airlines webbplats.

Med dessa flygbolag som erbjuder billiga direktflyg mellan Quetzaltenango och Guatemala City kan du enkelt planera din resa, njuta av din resa och fördjupa dig i Guatemalas underverk. Dra nytta av de låga priserna som erbjuds av dessa flygbolag och gör dina resedrömmar till verklighet!

Flygbolag Veckodagar Klass Pris
TAG

TAG

Söndag
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag

1 dagliga flyg

Schema för direktflyg mellan Quetzaltenango och Guatemala City

Utforska tidtabeller för direktflyg mellan Quetzaltenango flygplats och La Aurora internationella flygplats för att hitta de bästa priserna.

Flyg Flygbolag Mån Tis Ons Tor Fre Lör Sön
5U 715
TAG

TAG

Su
10:50
Mo
10:50
Tu
10:50
We
10:50
Th
10:50
Fr
10:50
Sa
10:50

Plan som trafikerar denna {route}

Undersök avståndet som flygplanet kan täcka, antalet säten det erbjuder, och de olika klasserna som tillhandahålls för denna resa.

 • Cessna (Light aircraft-single turboprop engine)

  Cessna (Light aircraft-single turboprop engine)

  TAG
  11 säten (alla ekonomi)

Översikt av detaljerna för {route}

 • ticket

  Billigaste flyget hittat

  -
 • clock

  Genomsnittlig flygtid

  1:00m h
 • checkmark-calendar

  Billigaste månaden för en flygning

  -
 • send

  Mest populära flygbolaget

  TAG
 • regular-calendar

  Flyg per vecka

  7

Avgår från Quetzaltenango flygplats (AAZ)

Show all flight from BCN →
route-pointer
La Aurora internationella flygplats

belgium
Ankommer till La Aurora internationella flygplats (GUA)

Visa alla flyg från GUA →

Vanliga frågor (FAQ)

Hur långt är flygavståndet mellan Quetzaltenango och Guatemala City?

Avståndet i luftlinje från Quetzaltenango till Guatemala City är ungefär 109 kilometer.

Vilket är det föredragna flygbolaget för passagerare som reser på denna sträcka?

Resenärer berömmer ofta TAG som det främsta valet för flyg från Quetzaltenango till Guatemala City, med hänvisning till dess enastående service och konsekvent punktliga prestanda.

Hur mycket kostar en typisk flygresa från Quetzaltenango flygplats till La Aurora internationella flygplats?

Resenärer som söker ekonomiska alternativ kommer att upptäcka att startpriset för en direktflygning från Quetzaltenango flygplats till La Aurora internationella flygplats kan vara så förmånligt som 0€. Dessa priser är vanligtvis tillgängliga under lågtrafikperioden -. Omvänt, under högtrafikperioden -, når kostnaden för en liknande direktflygning ofta ett genomsnitt på 0€.

Vad är antalet operatörer som tillhandahåller direkt tjänster från Quetzaltenango till Guatemala City?

När man reser nonstop från Quetzaltenango till Guatemala City har passagerarna valet av 1 olika flygbolag, var och en erbjuder en unik kombination av bekvämlighet och service, med ansedda flygbolag som TA bland alternativen.

Vad är flygtiden mellan Quetzaltenango flygplats och La Aurora internationella flygplats i timmar?

En typisk direktresa från Quetzaltenango flygplats till La Aurora internationella flygplats tar vanligtvis runt 1h 00m, vilket möjliggör en effektiv planering av din resplan.

5 FÖRDELAR MED ATT BOKA FLYG MED Flygskanner

1

Vi söker efter de bästa flygerbjudandena

2

Vi tar inte ut några extra avgifter eller provision

3

Vi samarbetar med många partners för att erbjuda dig de bästa priserna

4

Flygskanner samarbetar uteslutande med etablerade och pålitliga företag

5

Håll dig informerad om de senaste toppaffärerna. Välj din destination och få uppdateringar om eventuella prisförändringar

Recensioner

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 recensioner)

Fantastiskt verktyg för att hitta de billigaste flygen. Användarvänligt gränssnitt och snabba resultat. Flygskanner gör reseplanering enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flygskanner levererar konsekvent de bästa flygerbjudandena. Dess omfattande sökmotor är oöverträffad. Sparade mig tid och pengar!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Hittade flyg jag inte kunde hitta någon annanstans, tack vare Flygskanner. Det är effektivt, pålitligt och enkelt att använda.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Varje gång jag använder Flygskanner hittar jag dolda pärlor. Det har ett brett urval av flygbolag och destinationer. Enastående verktyg för resenärer.

star
star
star
star
star
5

Marko

Att boka med Flygskanner är alltid en smidig process. Det erbjuder tydliga alternativ och hjälper mig att fatta de bästa resebesluten.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flygskanner överträffade mina förväntningar. Inte bara hittade jag billiga flyg, men kundservicen var också toppklass. Ett måste för resenärer.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flygskanner förenklar reseplaneringen. Dess intuitiva design och stora flygalternativ har gjort det till mitt favoritverktyg för prisvärda resor.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella