Hitta billiga flyg från Århus till Ullensaker

1 flygbolag(en) trafikerar denna direktflygning, som har en varaktighet av 1h 00m.

route-map jet
Denmark
AAR Århus
route-path route-path
Norway
OSL Ullensaker

Avstånd 271 mil (436 km)

Flygtid 1h 00m

Flygbolag med billiga direktflyg från Århus till Ullensaker

Om du planerar en resa från Århus till Ullensaker kommer du att bli glad att veta att det finns flera flygbolag som erbjuder prisvärda direktflyg mellan de två städer. Oavsett om du reser i affärer eller för nöjes skull, erbjuder dessa flygbolag bekväma och kostnadseffektiva resealternativ. Här är några av flygbolagen du kan välja mellan:

SAS

 • SAS är ett välrenommerat skandinaviskt flygbolag som erbjuder direktflyg från Aarhus flygplats till Oslo flygplats, Gardermoen. Med sina bekväma hytter och utmärkt service säkerställer SAS en trevlig reseupplevelse.
 • SAS har flera flygningar under hela dagen, vilket gör att du kan välja en avgångstid som passar ditt schema. Deras konkurrenskraftiga priser gör dem till ett attraktivt alternativ för budgetmedvetna resenärer.

Norwegian Air Shuttle

 • Om du letar efter ett budgetvänligt alternativ, Norwegian Air Shuttle är det perfekta valet. Detta flygbolag är känt för sina lågprispriser och flyger direkt från Århus till Ullensaker.
 • Trots sina överkomliga priser håller Norwegian Air Shuttle höga säkerhetsstandarder och garanterar en bekväm resa för sina passagerare. Deras moderna flotta och vänliga besättningsmedlemmar ger en trevlig reseupplevelse.

Widerøe

 • Widerøe är ett regionalt flygbolag som erbjuder direktflyg från Århus till Ullensaker. Detta flygbolag fokuserar på att tillhandahålla bekväma förbindelser för resenärer i avlägsna områden.
 • Med sitt omfattande nätverk och överkomliga priser är Widerøe ett populärt val för dem som söker problemfria resealternativ. Njut av den vänliga atmosfären och den personliga servicen samtidigt som du bekvämt når din destination.

När du planerar din resa från Århus till Ullensaker, överväg dessa flygbolag för billiga och bekväma direktflyg. Oavsett om du prioriterar överkomliga priser, komfort eller en kombination av båda, erbjuder dessa flygbolag utmärkta alternativ för dina resebehov.

Flygbolag Veckodagar Klass Pris
SAS

SAS

Söndag
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag

1 dagliga flyg

Schema för direktflyg mellan Århus och Ullensaker

Utforska tidtabeller för direktflyg mellan Århus flygplats och Oslo flygplats Gardermoen för att hitta de bästa priserna.

Flyg Flygbolag Mån Tis Ons Tor Fre Lör Sön
SK 1926
SAS

SAS

Su
Mo
18:30
Tu
18:30
We
18:30
Th
18:30
Fr
17:30
Sa

Plan som trafikerar denna {route}

Undersök avståndet som flygplanet kan täcka, antalet säten det erbjuder, och de olika klasserna som tillhandahålls för denna resa.

 • Canadair (Bombardier) Regional Jet 900 and Challenger 890

  Canadair (Bombardier) Regional Jet 900 and Challenger 890

  SAS
  89 säten (alla ekonomi)

Översikt av detaljerna för {route}

 • ticket

  Billigaste flyget hittat

  -
 • clock

  Genomsnittlig flygtid

  1:00m h
 • checkmark-calendar

  Billigaste månaden för en flygning

  -
 • send

  Mest populära flygbolaget

  SAS
 • regular-calendar

  Flyg per vecka

  5

Avgår från Århus flygplats (AAR)

Show all flight from BCN →
route-pointer
Oslo flygplats Gardermoen

belgium
Ankommer till Oslo flygplats Gardermoen (OSL)

Visa alla flyg från OSL →

Vanliga frågor (FAQ)

Hur långt är det från Århus till Ullensaker?

Ungefär 436 kilometer skiljer Århus från Ullensaker.

Vilket är det föredragna flygbolaget för passagerare som reser på denna sträcka?

Resenärer berömmer ofta SAS som det främsta valet för flyg från Århus till Ullensaker, med hänvisning till dess enastående service och konsekvent punktliga prestanda.

Hur mycket kostar en typisk flygresa från Århus till Ullensaker?

Vanligtvis kan en direktflygning från Århus flygplats till Oslo flygplats Gardermoen säkras till det budgetvänliga priset 0€, särskilt under månaden -. Däremot, under högsäsongen i -, stiger det normala biljettpriset vanligtvis till ungefär 0€.

Vad är antalet operatörer som tillhandahåller direkt tjänster från Århus till Ullensaker?

När man reser nonstop från Århus till Ullensaker har passagerarna valet av 1 olika flygbolag, var och en erbjuder en unik kombination av bekvämlighet och service, med ansedda flygbolag som SA bland alternativen.

Hur lång är flygningen från Århus flygplats till Oslo flygplats Gardermoen?

Att resa från Århus flygplats till Oslo flygplats Gardermoen tar vanligtvis en tid nära 1h 00m. Denna tidsuppskattning inkluderar avgång, flygning på marschhöjd och nedstigningen som leder till landning.

5 FÖRDELAR MED ATT BOKA FLYG MED Flygskanner

1

Vi söker efter de bästa flygerbjudandena

2

Vi tar inte ut några extra avgifter eller provision

3

Vi samarbetar med många partners för att erbjuda dig de bästa priserna

4

Flygskanner samarbetar uteslutande med etablerade och pålitliga företag

5

Håll dig informerad om de senaste toppaffärerna. Välj din destination och få uppdateringar om eventuella prisförändringar

Recensioner

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 recensioner)

Fantastiskt verktyg för att hitta de billigaste flygen. Användarvänligt gränssnitt och snabba resultat. Flygskanner gör reseplanering enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flygskanner levererar konsekvent de bästa flygerbjudandena. Dess omfattande sökmotor är oöverträffad. Sparade mig tid och pengar!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Hittade flyg jag inte kunde hitta någon annanstans, tack vare Flygskanner. Det är effektivt, pålitligt och enkelt att använda.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Varje gång jag använder Flygskanner hittar jag dolda pärlor. Det har ett brett urval av flygbolag och destinationer. Enastående verktyg för resenärer.

star
star
star
star
star
5

Marko

Att boka med Flygskanner är alltid en smidig process. Det erbjuder tydliga alternativ och hjälper mig att fatta de bästa resebesluten.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flygskanner överträffade mina förväntningar. Inte bara hittade jag billiga flyg, men kundservicen var också toppklass. Ett måste för resenärer.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flygskanner förenklar reseplaneringen. Dess intuitiva design och stora flygalternativ har gjort det till mitt favoritverktyg för prisvärda resor.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella